Pavel R.

Pavel R.

Odpovídá do 48 hod., na 90% zpráv
90% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Pavel R.

Přijímá nové studenty

Kvalitní doučování angličtiny, němčiny a češtiny

  • Doučuje také online
  • Od  600 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 600 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem aprobovaným učitelem anglického a německého jazyka a nabízím kvalitní doučování anglického, německého a českého jazyka.
Jsem zkušený, empatický a trpělivý. Mám dlouholetou praxi s doučováním dětí, studentů i dospělých stejně jako s přípravami k maturitě a mezinárodním zkouškám. Rovněž vyučuji na základní škole.
Zkušenosti mám také s vedením individuálních, skupinových a firemních kurzů v jazykových školách, včetně Medical a Business English.
Rovněž nabízím i korekturní a překladatelské práce.
Úspěšně jsem složil Goethe Zertifikat C1 a certifikát CAE na úrovni C2.
Doučování je možné u Vás doma (či v kanceláři), případně po Skypu, Zoomu či MS Teams.
Mohu samozřejmě vystavit fakturu.

Typy lekcí

Standardní lekce

600 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Zuzana M.

Zuzana M.

Neověřená reference

Pan Pavel doučuje syna Čj , Aj , Nj . Syn je na druhém stupni a doučování je na úrovni přípravy k přijímačkám. Do hodin chodí v čas, velmi dobře připraven , nosí sebou spousty materiálů .Výuka je pestrá a je v ní vše potřebné , např. poslech , konverzace , pracovní listy atd. Syn hodně věcí již pochopil a i ty , které u učitelů ve škole neměl šanci zvládnout. Syn je s doučováním velmi spokojen , dokonce plní domácí úkoly od pana Pavla bez řečí a výsledky jsou znát. Jako rodič jednoznačně pana Pavla doporučuji všem rodičům ,kteří hledají někoho spolehlivého a slušného ke svému dítěti. Zuzana M.

Lukáš B.

Lukáš B.

Neověřená reference

U Pavla se doucuji Nemcinu uz 5 mesicu. Nejdrive zjistil, na jake urovni mam znalosti, pak jsme se domluvili co konkretne potrebuji a vyucovani mam usite na miru. Na kazdou hodinu je perfektne pripraven, uceni je pestre ( poslech, videa, konverzace) neni to jen o biflovani. Na dotazy ochotne odpovi, sam rozpozna kdy je potreba pribrzdit a dele opakovat, nez se zacne s dalsi latkou. Pavla jednoznacne doporucuji, je slusny, dochvilny, spolehlivy. Lukas B.

Fotky a certifikáty