Soňa U.

Soňa U.

Odpovídá do 4 hod., na 60% zpráv
60% 4 hod

Soňa U.

Doučování, které stojí za to

Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jmenuji se Soňa Urbánková, je mi 23 let. Jsem studentkou na Jihočeské univerzitě, kde studuji navazující magisterský obor učitelství českého a anglického jazyka pro SŠ. Již mám titul bakaláře z Jihočeské univerzity z oborů bohemistika a anglický jazyk a literatura. Dále mám vystudovanou Střední pedagogickou školu v Litomyšli. Doučováním se zabývám již 7 let, z toho 4 roky pracuji jako lektorka pod agenturou Škola Populo. Připravuji k přijímacím zkouškám na gymnázia, střední školy, k maturitě či se zabývám nedostatečně probranou látkou a opakováním. Pokud byste měli zájem o doučování, nebojte se mě kontaktovat ani na Facebooku či Skypu - Soňa Urbánková (live:.cid.fbba21a75e7f15c8 - stejná profilová fotka jako zde).

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 45 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Adam H.

Adam H.

Neověřená reference

Soňa je velmi milá a ochotná lektorka, se kterou je radost spolupracovat. Vřele doporučuji doučování se Soňou.

Lucie S.

Lucie S.

Neověřená reference

Doučování u Soni mohu doporučit všemi deseti. Přišla jsem k ní s tím, že potřebuji projít jazykovou zkoušku, kterou se mi podařilo splnit. Soňa je pozitivní a chápavý človíček, který přispěchá na pomoc i na poslední chvíli. :)

Karolína Z.

Karolína Z.

Neověřená reference

Se Soňou jsem byla moc spokojená. Moc mi s angličtinou pomohla a já díky tomu úspěšně zvládla jazykovou zkoušku. Má skvělý přátelský přístup. Rozhodně doporučuji.

Barbora J.

Barbora J.

Neověřená reference

S lektorkou je parádní domluva. Snaží se udělat maximum pro žákovo pochopení. Vřele doporučuji. :)

Zuzana M.

Zuzana M.

Neověřená reference

Soňa je velmi milá a sympatická slečna. Na hodiny doučování se s ní dá domluvit dle potřeby a časových možností. Používá velmi pěkné studijní materiály a umí látku srozumitelně vysvětlit. Téma hodiny se vždy odvíjí od toho, co aktuálně potřebujete nejvíce probrat. Na studentech ji velmi záleží a vždy se ujišťuje zda student tématu opravdu porozuměl. Byla jsem s ní velmi spokojená a určitě ji doporučuji.

Fotky a certifikáty