Veronika Č.

Veronika Č.

Odpovídá v průměru do 23 hodin.
23 hod

Veronika Č.

Doučovaní vysokoškolské matematiky, francouzského jazyka a klavíru za parádní ceny

  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: po obědě
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahojte!

Som študentkou 2. magisterského ročníka na UK v Prahe so zameraním na Fyziku materiálov. V prvom ročníku som si prešla klasickým kurzom Matematickej analýzy - počítanie limít, integrálov a priebehov funkcií a klasickým kurzom Lineárnej algebry - matice, determinanty, vektorové priestory, sústavy rovníc. V prípade, že chodíš do prváku (ČVUT, Matfyz, VŠE) a nerád by si zažíval stres pred zápočtami, veľmi rada Ťa ich doučím.

Vo Francúzsku som žila 6 mesiacov a ďalej som celých 5 rokov štúdia na strednej škole absolvovala na francúzskom bilingválnom gymnáziu v Bratislave. Hovorím plynule na úrovni C1 a veľmi rada naučím rozprávať po francúzsky úplných nováčikov!

Pred rokom som zavŕšila svoje 11-ročné štúdium na Základnej umeleckej škole v Bratislave hry na klavír. Rada si hrám pre seba, ale ešte viac s niekým, kto má o to záujem.

Ak by ste mali záujem o doučovanie, prosím, napíšte mi na mailovú adresu: veve.cervenkova(at)gmail.com.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Zuzana B.

Zuzana B.

Neověřená reference

Veronika je veľmi trpezlivá a milá učiteľka, moju 10 ročnú dcérku dokázala hravou formou naučiť základom klavíra. Dcérka si vďaka Veronike klavír veľmi obľúbila a pokračuje v hre na klavíri na umeleckej škole.

Kristian S.

Kristian S.

Neověřená reference

Veronika je veľmi šikovné dievča. Moja francúžština nikdy nebola na dobrej úrovni, konverzácia s ňou mi však extrémne pomohla. Už sa nebojím robiť chyby a napriek tomu, že je jazyk sám o sebe náročný, jej zhovievavý prístup a príprava ma posunuli k vyjadrovaniu základných myšlienok už za pár hodín doučovania. Túto mladú slečnu vrelo odporúčam.