Libor T.

Libor T.

Odpovídá do 26 hod., na 50% zpráv
50% 26 hod
Přijímá nové studenty

Libor T.

Přijímá nové studenty

Doučování angličtiny, chemie, biologie a fyziky v Olomouci

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den,
jmenuji se Libor Tomeček a nabízím doučování angličtiny, chemie, biologie a fyziky v Olomouci. Nyní jsem studentem 1. ročníku magisterského studia "Učitelství chemie a biologie pro střední školy" na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého v Olomouci. Doučování jsem se začal věnovat již na Slovanském gymnáziu cca před 6 lety. Jsem držitelem certifikátu CAE pro stupeň C1 a v rámci chemie jsem absolvoval několik stáží na vědeckých pracovištích LF a PřF UPOL.

Razím individuální přístup ke každému studentovi, látku vysvětluji na příkladech ze života a snažím se, aby student látku pochopil a některé věci sám odvodil. V některých případech se ale bohužel neobejdeme bez zapamatování si určitých věcí.

Při doučování preferuji osobní kontakt kvůli lepšímu vysvětlení, u studentů mimo Olomouc je online výuka možná.
V tomto nabitém semestru mám bohužel čas ve čtvrtek odpoledne, v pátky odpoledne a o víkendech kromě nedělního dopoledne.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Adéla B.

Adéla B.

Neověřená reference

Smashnula bych NGL

Michal R.

Michal R.

Neověřená reference

S Liborovým individuálním přístupem jsem velmi spokojen, probrali jsme vše do hloubky a srozumitelně. Věci dokáže demonstrovat i prakticky. Všem doporučuji!

Jana N.

Jana N.

Neověřená reference

S Liborem jsme velmi spokojeni, výuku fyziky má vždy připravenou se spoustou materiálů. Našeho syna výuka baví. Díky doučování pochopil řadu věcí, které mu ve škole nebyly jasné.

Marina N.

Marina N.

Neověřená reference

Libor je skvělý doučovatel, můžu ho jenom doporučit. Díky němu jsem měla z chemie poprvé po několika letech za jedna na vysvědčení. Danou látku vždy perfektně vysvětlil, učivu rozumí, je trpělivý a je vidět, že ho doučování baví.

Nikol J.

Nikol J.

Neověřená reference

Hrozila mi špatná známka na pololetí z chemie, kterou jsem si mohla vylepšit jedině zkoušením z příkladů, kterým jsem nerozuměla. Libor mi je však všechny srozumitelně vysvětlil a díky němu jsem to zvládla na výbornou.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky