Pavla Š.

Pavla Š.

Odpovídá do 1 hod., na 40% zpráv
40% 1 hod
Přijímá nové studenty

Pavla Š.

Přijímá nové studenty

Kvalitní doučování matematiky v Třinci a okolí za dobrou cenu, s osobním a milým přístupem

  • Doučuje také online
  • Od  220 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 220 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý den, doučuji matematiku už asi 12 let, ZŠ, ŠŠ a základy VŠ matematiky s dobrými výsledky. Matematika mě baví celý život, po gymnáziu s maturitou z matematiky (1), fyziky (1) ... jsem šla studovat odbornou matematiku na MU Brno. Po dvou letech jsem bohužel studium musela ukončit ze zdravotních důvodů. Pracovala jsem s dětmi v Domě dětí a mládeže, už kolem 15 ti let mám praxi s vedením dětí ve skautu, mám kurs pro práci s dětmi v neziskových organizacích (základy pedagogiky, psychologie...).
Matematika i práce s dětmi a mladými mě baví, nabízím proto kromě doučování i individuální, přátelský přístup a hodně zkušeností.
Odpovídám všem, ale raději kontaktuji studenta už přímo, ne přes doucuji.

Typy lekcí

Standardní lekce

220 Kč / 55 min.

Reference (6)

+ Přidat referenci
Libuše C.

Libuše C.

Neověřená reference

Paní Pavlu mohu vřele doporučit, skvělý člověk, který se snaží vše vysvětlit od počátku a maximálně pomoci s učivem VŠ. Velký obdiv nad jejími znalostmi, geniální učitelka matematiky. Věřím, že s matematikou pomůže komukoliv i beznadějným případům :-)

Sofie K.

Sofie K.

Neověřená reference

paní Pavlu můžu jenom doporučit. Její přístup je profesionální a je moc milá je ochotná a přátelská. . Vše mi dokázala vysvětlit, ač nejsem zrovna matematický génius. Díky ní jsem zvládla reparát a můžu pokračovat v klidu ve studiu. Také doučuje on-line i v pozdních denních hodinách, takže i když jsem přes den chodila na brigádu, stále jsem se mohla doučovat.

Lea L.

Lea L.

Neověřená reference

JE TO TA NEJLEPŠÍ UČITELKA MATEMATIKY A O TAHE PANÍ MUSÍM ŘÍCT JEN TO NEJLEPSÍ. ROZHODLA JSEM SE V 31 LETECH PRO DALKOVÉ STUDIUM A TAHLE PANÍ MI UŽ PO DVOU LEKCÍCH DODALA SEBEDUVĚRU A ODVAHU ŽE TO DOKAŽU . MAM PRO NI VELKY RESPEKT ZA TO VŠECHNO CO V ŽIVOTĚ DOKÁZALA. NENI TO JEN UCITELKA ALE ZAROVEN KAMARADKA ,S KTEROU SI MŮŽU O VSEM POVYKLADAT A KTERA MI VĚŘÍ A KTERÉ VĚŘÍM I JÁ .

Kristýna U.

Kristýna U.

Neověřená reference

Paní Pavlu mohu vřele doporučit, její přehled je opravdu obdivuhodný, na všechny mé otázky znala odpovědi, a s každou probíranou látkou pomohla. Díky ní jsem odmaturovala úplně v pohodě.

Hana L.

Hana L.

Neověřená reference

K paní Pavle chodím na doučování už sedmým rokem a nemohu si na nic stěžovat. Matematika nikdy nebyla moji nejsilnější stránkou, nicméně s pomocí paní učitelky se vždy dala úspěšně zvládnout. Při doučování se dočkáte profesionálního, avšak zároveň velmi přátelského a ochotného přístupu. Navíc díky její trpělivosti toho naučí velmi hodně. Paní Pavlu bych určitě doporučila všemi deseti!

Fotky a certifikáty