Klára Š.

Klára Š.

Odpovídá do 10 hod., na 30% zpráv
30% 10 hod

Klára Š.

Společně to zvládneme - doučování s lidským přístupem

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 500 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Dobrý den,
jmenuji se Klára, je mi 25 let a jsem studentkou Univerzity Karlovy, kde studuji český jazyk, literaturu a mám splněné státní závěrečné zkoušky z výtvarné výchovy.

Před nástupem na vysokou školu jsem navštěvovala První české gymnázium v Karlových Varech, kde jsem byla redaktorkou ve školním časopisu "ČAS."
Kromě zkušenosti se psaním pro školní časopis, mi také vyšla povídka ve sborníku "Devět odtamtud" a v poslední době jsem při studiu působila jako copywriter v jedné české firmě.
Nyní píši vlastní blog dvedecivina.cz , jenž má čtenáře ve čtyřech zemích světa, a který je posílen i o e-shop, kde jsou produkty z mé tvorby.
Ohledně výtvarné výchovy jsem měla několik svých prací na fakultní výstavě a byla jsem s univerzitou na studijním pobytu umění v italských Benátkách.

Byla mi udělena certifikace DofE - Mezinárodní cena vévody z Edinburghu.
Dále jsem získala certifikát za úspěšné absolvování kurzu "Minutový řečník."

Mám praxi z 2. stupně základní školy, ale učila jsem i na střední škole, včetně maturitních tříd. Momentálně pomáhám s jazykem ukrajinskému chlapci z 1. stupně základní školy, tedy není problém ani u doučování mladších dětí, či cizinců.

Jsem přesvědčena, že společnými silami si lehce poradíme s jakýmkoliv problémem v těchto předmětech bez zbytečného stresování, ale také vás zvládnu připravit na přijímací zkoušky, či k maturitě.

Jak Xenofón řekl „Statečnost každé duše lze zvětšit učením a cvičením,“ a proto pojďme opět trochu povyrůst.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 45 min.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Klára Š.

Moderní literatura

Zdravím, měl bych prosbu. Dokázal by mi někdo poradit, jaké jsou typické rysy moderní literatury - čím se moderní literatura vyznačuje? A popřípadě jaké prvky moderní literatury se vyskytují u K. Čapka v dílech Hordubal, Povětroň a Obyčejný život? (proč na dobu K. Čapka, byla tato jeho díla…