Ondřej K.

Bc. Ondřej K.

Odpovídá do 11 hod., na 90% zpráv
90% 11 hod
Přijímá nové studenty

Ondřej K.

Přijímá nové studenty

Doučování matematiky, fyziky a informatiky v Praze

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Již pátým rokem doučuji matematiku ( středoškolskou i vysokoškolskou), fyziku ( ZŠ, SŠ). První rok informatiku pro TF CZU.

Doklady znalostí:
Matematika FZP, Matematika I. a II. TF, Matematicka logika a grafy, GIS I., Teorie systemu a aplikovane systemove vedy, Pocitacove modelovani I. (zaklady v jazyce C), Statistika I. a II., Cviceni z logiky (vyrokova a predikatova logika), Seminar z matematiky, Fyzikalne - chemicke aspekty procesu prostredi. Samozrejme mam za sebou i vsechny predmety z biologie a ekologie.

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Vojtěch Č.

Vojtěch Č.

Neověřená reference

Ondra mi velice pomáhá s vysokoškolskou matematikou. Na doučování si najde čas kdykoliv potřebuji a srozumitelně mi vysvětlí danou problematiku. Jde vidět, že ho matematika baví a to se pozitivně odráží na doučování. Doporučuji na doučování.

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Ondřej K.

Chemie

Vypočítejte hmotnostní zlomek železa.Dále vypočítejte,kolik miligramů železa je v jednom balíčku uvedeného rozpustného nápoje,který váží 30 gramů.Na etiketě rozpustného nápoje je uvedeno,že ve 100gramech výrobku je 35 miligramů železa.

Ondřej K.

Nevim

b) V prodeji bylo celkem 250 lístků, z toho 40 % tvořily vstupenky na sezení, 16 % lístky na balkón a zbylých 44 % bylo lístků na stání. Kolik míst bylo na balkóně?

Ondřej K.

graficky a početně určete vodorovnou a svislou složku síly Fx a Fy.

Je dána síla F = 100 N, alfa = 30°, graficky a početně určete vodorovnou a svislou složku síly Fx a Fy. Fx = F . cos alfa = 100 . cos 30° = 100 . 0,866 = 86,6 N Fy = F . sin alfa = 100 . sin 30° = 100 . 0,5 = 50 N