Klára V.

Klára V.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Klára V.

Přijímá nové studenty

Doučování ZŠ, SŠ a příprava k přijímacím zkouškám na SŠ ONLINE

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Zodpovězené otázky

Popis

Zdravím, jmenuji si Klára Vondrová a minulý školní rok jsem odmaturovala na gymnáziu s přírodovědným zaměřením a nyní chodím na vysokou školu. Na základní škole jsem byla ve třídě s rozšířenou výukou matematika. Již čtvrtým rokem doučuji děti a to především jako přípravu k přijímacím zkouškám na SŠ. Tímto bych Vám chtěla nabídnout svou pomoc s doučováním, opakováním učiva a přípravou Vašich dětí do školy a na případné přijímačky na SŠ. (Do 2. zprávy pište telefonní číslo či mail,neboměkontaktujtepřesfb)

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Monika H.

Monika H.

Neověřená reference

Klárka připravoval moji dceru k přijímacím zkouškám na střední školu. Výuka probíhala online, Klárka byla vždy perfektně připravená. Dcera si Klárku velmi oblíbila, s jejím profesionálním přístupem jsme byli spokojení.

Olga J.

Olga J.

Neověřená reference

Klárka, doučovala obě moje děti k přijímacím zkouškám na střední školu. Obě děti (15let) výuka s Klárkou bavila. Klára přišla vždy přesně a skvěle připravena. Látka se procvičila a nedostatky vysvětlily. Projely se i ony slavné CERMATY. zřejmě jasnou a příjemnou formou, protože oba naši teenageři na Klárku vstávali rádi a přicházeli spokojení, že už to chápou. za mě jako za rodiče - určitě doporučuji. Klárka si děcka "vyučila sama" a dávala i domácí přípravu. podle mě to bylo velmi efektivní a jasné doučování. moc děkujeme Janouškovi

Dagmar K.

Dagmar K.

Neověřená reference

Velmi rychlá reakce při požadavku na doučování, slečna velmi příjemná. S doučováním jsme byli velmi spokojeni. Vše bylo dopředu výborně domluveno - jak materiály k výuce, tak čas doučování. Oceňuji rychlost domluvy a časovou flexibilitu. Dcera potřebovala pomoc jak s matematikou, tak i s českým jazykem k přijímacím zkouškám. Mohu opravdu jen doporučit. Děkujeme

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Klára V.

Rovnice

V obchodě prodávají sběratelské kartičky v baleních jednak po čtyřech, jednak po sedmi kartičkách. Během týdne prodali celkem 224 kartiček, přičemž balení po čtyřech prodali o 10 méně než balení pro sedmi kartičkách. Kolik balení kartiček během týdne celkem prodali?