Lucia P.

Lucia P.

Odpovídá do 10 hod., na 60% zpráv
60% 10 hod
Přijímá nové studenty

Lucia P.

Přijímá nové studenty

Holandština na míru

  • Doučuje také online
  • Od  650 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, večer
Cena Od 650 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, večer
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, som nadšená lektorka holandčiny a mojím cieľom je sprostredkovať tento krásny jazyk svojim študentom tak, aby ich bavil. Pretože si myslím, že veci, čo nás bavia, nám potom idú tak nejako lepšie od ruky:) Vyštudovala som holandskú filológiu, niekoľko rokov som pracovala v korporáte, kde som holandčinu používala v každodennej komunikácii so zákazníkmi a takisto sa niekoľko rokov venujem výuke holandčiny. Hodiny sa snažím ušiť svojim študentom na mieru presne podľa ich potrieb či už sú to plánované cesty po Holandsku alebo príprava na pohovor v holandčine.

Typy lekcí

Standardní lekce

650 Kč / 55 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Lenka M.

Lenka M.

Neověřená reference

Hodiny s lektorkou Luckou jsou fakt zábavné. Klade velký důraz na aktivní využití jazyka. Součástí hodin je vždy kontakt s živým jazykem - poslech reálných rozhovorů, mluvení dle mých (omezených) možností, gramatiku vysvětluje dle možností jen v holandštině. Pro mě velmi efektivní způsob výuky. Lucka je na hodiny vždy perfektně připravená a v dobré náladě. Doporučuji!

Andrea M.

Andrea M.

Neověřená reference

Paní mě doučuje už více než půl roku a moje pokroky v holandštině jsou velmi rychle znát (za toho půl roku jsem dosáhla úrovně A2). Je super, že hodiny začínají přesně na minutu. V každé lekci stihneme probrat jak gramatiku, tak mluvení, procvičování, nová slovíčka a součástí jsou mnou vítané (a pro učení jazyka nezbytné) domácí úlohy s poslechy. Krom toho jde vidět, že nás obě holandština baví - a to je základní předpoklad pro to, aby se člověk jazyk naučil. Paní lektorku tedy určitě doporučuji a za její kvalitu bych se podepsala.