Nikola C.

Nikola C.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Nikola C.

Doučování matematiky, deskriptivní geometrie, Autocad aplikací, Adobe Photoshop, Adobe InDesign, hra na flétnu, hra na kytaru

  • Doučuje také online
  • Od  280 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 280 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Jsem studentka Vysokého učení technického v Brně, studuji stavební fakultu, obor architektura pozemních staveb. Často jsem doučovala mladší sestru z matematiky, několikrát i studenty ve škole.
Doučování matematiky je jak pro studenty ZŠ, tak i SŠ. Není problém se domluvit i na přípravě na přijímačky z matematiky, nebo na doučování na maturitu (matematika státní i školní).
Deskriptivní geometrii jsem studovala na střední i vysoké škole. Mám proto základní přehled probíraného učiva, které není problém doučovat.
Programy AutoCad, Photoshop, InDesign používám na denní bázi a to v rámci vypracovávání školních projektů. Pokud se chcete naučit základy do těchto programů, neváhejte a kontaktujte mě.
Hraji na zobcovou i na příčnou flétnu, doučování by probíhalo individuálně podle zájmu. Případně je ještě možnost doučování hry na kytaru (vhodné pro ty, kdo se chtějí naučit rychle a snadno hrát, žádné učení not, vybrnkávání, pouze schopnost zahrát si v létě u táboráku :)
Pokud máte zájem o doučování, ozvěte se mi. Preferovala bych doučování online, ale rozhodně není problém se domluvit i soukromě.

Typy lekcí

Standardní lekce

280 Kč / 55 min.