Kreuza A.

Kreuza A.

Přijímá nové studenty

Kreuza A.

Přijímá nové studenty

Naučte se anglicky s rodilou mluvčí

Doučuje předměty:
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Hi, welcome to my profile! I will keep this short and sweet :)
I am a TEFL certified, native English speaker from New York City with 3 years of teaching experience with Czech students. My lessons include practice of all language skills. I'm happy to tailor the lessons to the needs of the students. Expect plenty of communication, formative error correction, grammar explained using real-life examples and real-life situations. So, if you're ready to improve your English while enjoying a friendly and relaxed atmosphere do not hesitate to reach out! :)


Ahoj a vítej na mém profilu! Napsala jsem ho pro vás jasně, stručně a výstižně :)
Jsem rodilá mluvčí z New Yorku s certifikátem TEFL a tří letou praxí výuky českých studentů. V mých hodinách si procvičíte všechny jazykové dovednosti. Ráda přizpůsobuji obsah hodin požadavkům a potřebám svých studentů. Můžete očekávat spoustu komunikace, formativní opravování chyb a gramatiku vysvětlenou na příkladech a situacích ze života. Takže pokud se chystáte zlepšit svou angličtinu v přátelské a uvolněné atmosféře, neváhejte a kontaktujte mě! :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Kreuza A.

Která možnost je prosím zde správně?

53. In many recruitment agencies, candidates have to ________ interview processes, which often means answering weird questions. Go through demanding Demonstrate hard Depend on difficult Deal with serious