Matěj F.

Matěj F.

Přijímá nové studenty

Matěj F.

Přijímá nové studenty

Angličtina_with_Matěj

  • Doučuje také online
  • Od  450 Kč/hod
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 450 Kč/hod
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:

Popis

Jsem lektorem angličtiny, který lidi připraví na angličtinu jak je, jak se používá ve skutečnosti. Tohle se týká nejenom slovní zásoby a frází, ale především výslovnosti. Místo oddělování jednotlivých slov vám angličtinu naservíruji ve znění velice blízkém rodilému mluvčímu, bez oddělování jednotlivých slov, jak tomu máme v češtině. Ukážu vám Může to být ze začátku challenge (výzva), ale později si všimnete, že vám nedělá problém porozumění rodilým mluvčím, na které narazíte na různých místech online ve videích. Žijeme v moderním světě, proto vám ukážu, jak toho využít ve svůj prospěch a nečekat, že se to všechno stane někde až v Anglii.

Sám se učím ještě další jazyky, proto mi došlo, že k mluvení vám nepomůžou hodiny doplňování gramatických cvičení. Důležitý je v angličtině poslech, ze začátku doplněný čtením, ze kterého potom mluvení vychází.

Jsem tu pro lidi, kteří jsou na své angličtině ochotni pracovat i sami, ne jen používat lektora jako trychtýř. Mohl bych vám vysvětlovat sloveso 'DO' třeba půl roku jako učební látku, ale k čemu to je, když to musím dělat pořád dokola? Nicméně, pravidelným poslechem se i tyto jevy dají dobře zafixovat, proto si na něj musíte najít čas i mimo lekce.

Typy lekcí

Standardní lekce

450 Kč / 55 min.