Katarína K.

Katarína K.

Přijímá nové studenty

Katarína K.

Přijímá nové studenty

Katarína Sládečková

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč/hod
Cena Od 500 Kč/hod
Popis Typy lekcí Zodpovězené otázky

Popis

Ahojte. Mám 26 rokov, a už niekoľko rokov žijem v Číne, pričom čínsky jazyk som sa učila nie len na Slovensku, ale aj v Číne. Žiaľbohu, zistila som, že na Slovensku je veľmi málo príležitostí na učenie sa tohto krásneho jazyka a zároveň je v ponuke veľmi málo učiteľov, ktorý sa reálne zaujímajú o svojich žiakov, a snažia sa ich aj niečo naučiť. To bol aj dôvod, prečo som sa odhodlala spraviť radikálny krok, a vybrala som sa do Číny študovať čínsky jazyk. Tento jazyk ma uchvátil natoľko, že som sa časom rozhodla stať sa učiteľom čínskeho jazyka, a ponúknuť žiakom to, čo ja som na Slovensku nenašla. Učiteľa čínštiny, ktorý sa bude zaujímať o svojich žiakov, bude ich učiť a zároveň im pomáhať dosiahnuť ich "čínsky" cieľ. Čínsky jazyk som mala možnosť vyučovať i v Číne, konkrétne som vyučovala a doučovala zahraničných študentov. Verím, že mi dáte možnosť pomôcť vám s čínskym jazykom (či už vás ho naučiť alebo doučiť) a spoločne sa tak dostaneme o krok bližšie k dosiahnutiu vašeho cieľu v tomto krásnom jazyku.

Na výučbu používam platformy ZOOM meeting. Pričom lekcia trvá 60 minút. V prípade, že je lekcia poskytnutá viacerým študentom, jedna vyučovacia hodina je rozdelená na dve časti. A to 30 minút, 5 minútová prestávka a ďalších 30 minút. Lekciu viem robiť I cez Skype, Wechat, Voov meeting alebo Ding talk. Všetky materiály potrebné na výučbu poskytujem mojim žiakom zadarmo.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. https://www.doucma.sk/299010-doucovanie-online-vyucba-a-doucovanie-cinskeho-jazyka

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Katarína K.

východní asie

jak se jmenuje jediná významná nížina ktera leží ve východní asii???