Kevin A.

Kevin A.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Kevin A.

Na medinu s Kevinem !

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj! 🤓
Volám sa Kevin a už štvrtý rok úspešne pripravujem študentov na lekárske fakulty. Ponúkam doučovanie na prijímacie skúšky na medicínu a aj niektorých predmetov, ktoré sa učia na LF.
Moja lekárska cesta začala v roku 2019 a už piaty rok študujem na 3. lekárskej fakulte Univerzity Karlovy. Na prijímačky som sa hlásil na štyri fakulty a na všetky som bol prijatý (Brno, Bratislava, HK, 3. LF UK).
Prvá hodina je konzultačná na ktorej zistím tvoje vedomostí, nastavíme plán na prijímačky a zoznámime sa. Konzultácia je zdarma. Forma doučovanie je výlučne on-line . Ak máš záujem, rád prijmem vo svojom voľnom čase maximálne 6 študentov pod svoje krídla a spoločne sa pokúsime dostať sa na tvoju vysnívanú lekársku fakultu.
Študentov nevidím ako čísla, preto si beriem maximálne pár (6) študentov na rok a každému sa venujem individuálne vzhľadom k jeho znalostiam, časovým možnostiam a iným študijným potrebám😊
Ak ťa môj profil a možnosť spolupráce zaujala, neváhaj ma kontaktovať.
Vidíme sa na prvej hodine! 📚

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Michal H.

Michal H.

Neověřená reference

Komukoliv kdo uvažuje nad doučováním Anatomie mohu Kevina jednoznačně doporučit. Má znalosti, které se mezi studenty medicíny jen tak nevidí (obzvláště CNS :-) ). Na každou hodinu je skvěle připravený, přičemž dodá i kvalitní materiály. které mi ve studiu pomohly snad více než učebnice. Látku vysvětlí srozumitelnou formou, zaměřuje na to podstatné, hodiny jsou dobře strukturované. Nemohu si vynachválit.

Odpověď doučovatele:

Děkuji za Referenci Michale, rád jsem s váma spolupracoval. Kevin

Barbora V.

Barbora V.

Neověřená reference

Pokud hledáte někoho, kdo má milý, zodpovědný a hlavně lidský přístup a zároveň dokáže naučit, tak je to rozhodně Kevin. Vysvětlí vám látku úplně od základů (klidně desetkrát, když je potřeba:) ), kdykoli pomůže a poradí. Řekne vám, na co se zaměřit, co chtějí/nechtějí u přijímaček atd. Při přípravě na přijímačky na VŠ na Nutriční terapii z chemie a biologie mě doučování zachránilo, takže za mě mohu jen doporučit! Za mě nejlepší volba:) děkuji.

Odpověď doučovatele:

Děkuji za upřímná slova Barboro, držím palce na fakultě !

Michal S.

Michal S.

Neověřená reference

Za těch několik měsíců co se s Kevinem znám můžu stoprocentně říct, že se celý můj dosavadní přístup k vzdělání drasticky změnil ( k dobrému samozřejmě ). Samozřejmě si myslím, že není nikdo jiný kdo by vás na přijimací testy na LF připravil lépe, ale čeho si vážím nejvíc u Kevina je skutečnost, že u vás dokáže vzbudit zápal a zájem o vědu, ať už je to biologie, chemie nebo všemi obávaná fyzika. Po spolupráci s Kevinem se naučíte každý z těchto předmětů velmi dobře ovládat , ale taky si vážit jejich komplexnosti. A kdyby se náhodou stalo, že vám prostě něco neleze do tý hlavy, vždy můžete Kevinovi napsat a on vám odpoví. Je vidět, že mu záleží na tom, aby student látku pochopil v plném jejím rozsahu. Takže co se týče doučujících, mohu ho jedině doporučit.

Odpověď doučovatele:

Ďakujem Michal a ešte raz gratulujem k prijatiu !

Zbyněk B.

Zbyněk B.

Neověřená reference

Kevin je skutečně výtečným pomocníkem pro každého, kdo má zájem se buď, zdokonalit v přírodovědných předmětech, nebo se co nejlépe připravit na přijímací zkoušky na lékařskou fakultu. Kevin se delší dobu věnuje mému synovi, kterému velmi pomohl a pomáhá. Jeho lekce jsou vždy pečlivě připravené, promyšlené, mají srozumitelnou strukturu. Navíc zapadají do dlouhodobého plánu, který je na cestě ke stanovenému cíli důležitý. Kevin dokáže motivovat, povzbudit, dodat odvahu. Prostě Kevin skutečně pomůže. Nám již k vytčenému cíli pomohl a za to mu patří upřímné poděkování. Těšíme se na další podnětnou spolupráci s Kevinem a zdravíme.:-)

Alexandra L.

Alexandra L.

Neověřená reference

Potrebovala som pomôcť s fyzikou a som veľmi rada, že som mala možnosť mať doučovanie práve s Kevinom. Naučil ma presne to, čo som potrebovala na prijímačky vedieť, bol vždy pozitívne naladený a ochotný pomôcť nie len počas danej hodiny, ale aj kedykoľvek počas týždňa. Určite odporúčam a veľmi pekne ďakujem za prípravu.