Jan B.

Jan B.

Odpovídá do 48 hod., na 100% zpráv
100% 48 hod+
Přijímá nové studenty

Jan B.

Přijímá nové studenty

Ve vzdělání je budoucnost

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Matematika, statistika, fyzika, finanční matematika, ekonomie, excel na pohodu.

Zdravím vás,

jsem Jan, logický stroj zdatný v oborech, kde se aplikuje ve větší míře matematika. Neváhejte a napište mi. Znalosti, vědomosti a dovednosti jsou tím nejcennějším, co v životě máme. Mně dělá potěšení tyto věci zprostředkovat, podat, předat a naučit. Je to činnost, která má smysl. Pojďme se konečně vzdělávat pro sebe!

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 60 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Valentýna Č.

Valentýna Č.

Neověřená reference

Moc děkuji a mohu jenom doporučit. Potřebovala jsem doučit Pravděpodobnost. Měl jste semnou trpělivost a našel jste si na mě čas i na poslední chvíli. Látku jsem od vás pochopila a doučování mi opravdu moc pomohlo. Ještě jednou děkuji!

Marián T.

Marián T.

Neověřená reference

Mohu opravdu doporučit. Měl jsem problém s úlohami do projektového managmentu, protože jsem neměl s tímto předmětem zkušenosti. Něco jsem dokázal vypracovat, ale nebyl jsem si jistý s tím, co jsem napsal. Díky Vám jsem splnil modul projektový managment na výbornou. Chtěl bych také především ocenit rychlou komunikaci, jistě si někdo může myslet, že je to samozřejmost, ale v praxi to tak není. Už jsem zažil, že mi doučovatel přestal komunikovat a moje práce byla jen z půlky hotová. U pana Jana byla komunikace rychlá a bez problému. Mohl jsem se na Vás stoprocentně spolehnout. Opravdu mne těší, že na světě ještě existují lidé, kteří dokáží opravdu pomoci. Na závěr bych ocenil i to, že vzděláváte i na sociálních sítích jako Instagram, Youtube a Tik Tok.

Odpověď doučovatele:

Děkuji za vřelá slova a slova díků. Rád jsem pomohl a přeji mnoho štěstí do dalších roků studia. Jan

Petra Š.

Petra Š.

Neověřená reference

Moc děkuji za doučování. Statistika díky Vám za jedna. Mohu jen doporučit.

Václav K.

Václav K.

Neověřená reference

Mohu jen doporučit, po doučování jsem Statistiku v obou semestrech dokončil známkou 1. Skvělý přístup perfektní vysvětlení probírané látky.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (11)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jan B.

regrese, korelace

Ahoj, prosím, věděl by si někdo rady, ráda se pak finančně vyrovnám, pokud mi zašlete číslo účtu. Jde o příklad ze statistiky, zadání v příloze, jde o pomoc s podúkoly b) c) a d). Děkuji. Anet

Jan B.

Kuželosečky

Dobrý den, mám příklad viz obrázek níže a plácám se v něm. Říkám si, že musí existovat nějaké elegantnější řešení... Mohl bych požádat o pomoc?

Jan B.

Matematická hádanka

Dobrý den, nevěděl by někdo jak vyřešit tuto tajnou matematickou operaci? :D

Jan B.

Náklady mrtvé váhy - co to je?

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení nákladů mrtvé váhy v mikroekonomie v rámci nedok. konkurence (monopol). Děkuji všem za pomoc.

Jan B.

Co znamená přebytek spotřebitele a přebytek výrobce u monopolu?

Mohl by mi prosím někdo (jednoduše) vysvětlit pojmy přebytek spotřebitele a přebytek výrobce u monopolu - nedokonalé konkurence? děkuji