Tereza R.

Tereza R.

Přijímá nové studenty

Tereza R.

Přijímá nové studenty

Doučování českého jazyka pro děti z druhého stupně ZŠ, SŠ nebo maturanty.

Popis

Zdravím!
Jmenuji se Tereza, je mi 23 let a jsem studentkou pedagogické fakulty Západočeské univerzity v Plzni. Můj studovaný obor je Český jazyk se zaměřením na vzdělávání společně s geografií (pokud by bylo potřeba doučit něco málo ze zeměpisu, jsem též k dispozici).

Zároveň již na půl úvazku pracuji jako středoškolská učitelka. Učitelství je pro mě zároveň koníčkem, a tak bych chtěla svoje znalosti nabídnout i dalším dětem a svěřencům, kterým bych mohla pomoci prohloubit jejich znalosti, nebo je i naučit něco nového.

Kromě klasického doučování vám mohu nabídnout i tipy a triky k maturitě nebo přijímacím zkouškám na SŠ a další materiály, ze kterých se vám bude lépe učit a v látce se (třeba) lépe zorientujete.

Pokud byste o doučování měli zájem, napište mi prosím něco o sobě, v čem potřebujete nejvíce pomoci a v jaké látce plavete a potřebujete ji vysvětlit. Každému doučování "stavím" individuálně podle jeho potřeb a mého nejlepšího vědomí a svědomí, i proto upřednostňuji prezenční doučování nad tím online.

Budu se těšit na viděnou! :)