Dominika H.

Dominika H.

Odpovídá do 5 hod., na 100% zpráv
100% 5 hod
Zkušební lekce zdarma

Dominika H.

Zkušební lekce zdarma

online doučování

  • 5/5 (Ohodnotili 4 studenti)
  • 65 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  410 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě
Cena Od 410 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj,

jsem doučovatelka jazyků a ráda bych vám pomohla dosáhnout vašich jazykových cílů. Mám zkušenosti v oblasti doučování a také vášeň pro jazyky.
Sama mluvím anglicky, neměcky a francouzsky a také trochu španělsky.

Co vám nabízím:

***Online lekce: Vzhledem k tomu, že žiji ve Francii, nabízím pouze online doučování. To vám umožní studovat pohodlně z pohodlí vašeho domova.
***Individuální přístup: Moje lekce jsou plně přizpůsobené vašim potřebám. Zaměříme se na to, co je pro vás důležité a budeme společně pracovat na dosažení vašich cílů.
****Zaměření na gramatiku a konverzace: Moje hodiny se zaměřují na komplexní učení němčiny. Budeme společně pracovat na zlepšení gramatických dovedností a rozvoji konverzačních schopností.
***Přátelské prostředí: Vytvořím pro vás přátelské prostředí pro učení, kde se budete cítit pohodlně a motivovaně.
***Zkoušební lekce zdarma: Nabízím první půlhodinovou zkušební lekci zdarma, abyste mohli vyzkoušet, zda je doučování se mnou pro vás to pravé.
***Materiály po lekci: Po každé lekci obdržíte materiály, se kterými jsme pracovali, abyste mohli pokračovat ve svém učení i mimo hodiny.
***Zkušenost z Rakouska: Měla jsem tu výhodu žít čtyři roky v Rakousku, což mi umožnilo hlouběji proniknout do německého jazyka a kultury.

Momentálně se zaměřuji na úrovně A0-B2.

Dejte mě vědět, jak vám mohu pomoci a dohodneme se na individuálním plánu doučování, který bude odpovídat vašim potřebám.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

410 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Míša Š.

Míša Š.

1 odučená lekce

Dobrý den, dneska jsem měla svoji první lekci a byla jsem nervozní jak to bude probíhat. Musím říct, že moje obavy byly zbytečné, protože slečna je strašně příjemná a hodně ochotná. Mám před sebou ještě velký kus práce a těším se na další lekce. :)

Odpověď doučovatele:

Děkuji :)

Natalie V.

Natalie V.

1 odučená lekce

Zatím jsme na začátku spolupráce, ale zatím super 👍 milá slečna, vysvětlí vše potřebné, má trpělivost a bohaté znalosti. 👌🏻

Odpověď doučovatele:

Děkuji :)