Tereza K.

Tereza K.

Odpovídá do 48 hod., na 67% zpráv
67% 48 hod+

Tereza K.

Profesionální přístup při přípravě k přijímacímu řízení

  • Od  400 Kč/hod
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend

Popis

Je mi 27 let, jsem studentkou VŠ, kterou studuji v angličtině. Zároveň jsem třídní učitelkou na ZŠ Edisona na Praze 4, kde připravuji devátý ročník na přijímací zkoušky.
Specializuji se především na přípravné testy z Cermatu pro 5., 7. a 9. ročník, u kterých mám velmi vysokou úspěšnost. Při výuce se zaměřuji více na metodiku než na kvantitu učiva, děti a studenti ví, co se mají učit, ale neví, jak na to a kde začít a tady také začíná mé poslání. Cílem tedy není probrat toho, co nejvíce, ale co nejlépe si všechno vysvětlit a učivo si zjednodušit - protože to VŽDYCKY JDE :-) I v dospělosti je potřeba si učení zpříjemnit vtipnými poznámkami a děti při učení zaujmout, protože pohlavky od rodičů nám nikomu na zábavě nepřidaly :-D

Doučování se koná u nás ve škole na ZŠ Edisona na metru Budějovická, kde jsem k dispozici téměř každý den až do večera. Domů ani někam jinam nedocházím z časových důvodů.

Dále pořádám zkušební testy na nečisto každý týden v sobotu od 9:00 do 13:00 přímo ve škole - cena za účast s vyhodnocením je 590 Kč (kapacita 60 dětí).

Neváhejte mě telefonicky kontaktovat, lépe se to všechno řeší - tel. 7.7.5.0.7.1.3.9.5.

Typy lekcí

Standardní lekce

400 Kč / 55 min.