Darina P.

Darina P.

Odpovídá do 2 hod., na 75% zpráv
75% 2 hod
Přijímá nové studenty

Darina P.

Přijímá nové studenty

Anglický jazyk

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den, jsem vystudovaná učitelka anglického jazyka s dlouholetou praxí výuky dětí i dospělých. Snažím se , aby moje hodiny byly zajímavé a dynamické. Kladu důraz na strukturu a přípravu vlastních hodin. Umím pracovat i s dětmi se specifickými vzdělávacími potřebami.
Anglický jazyk se může naučit každý, kdo má chuť. Poradím ti, jak...:)

První ukázková hodina v délce 40min zdarma.
V současné době vyučuji pouze online.



Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 60 min.

Reference (5)

+ Přidat referenci
Emílie F.

Emílie F.

Neověřená reference

Paní lektorka mi velmi pomáhá. Za celou dobu co mě doučuje, vidím velké pokroky nejen na bakalářích, ale i v osobním životě.

Pavla H.

Pavla H.

Neověřená reference

Pani ucitelka doucuje obe me dcery - 12 a 8 let. Obe se na lekce tesi, je videt pokrok, hlavne u te starsi. Neni problem prizpusobit cas vyuky, vyuzivame online formu. Za nas muzeme jen doporucit!

Eva N.

Eva N.

Neověřená reference

Paní lektorku jsem pro dceru (11 let) vybrala na základě doporučení kamarádky. Dcera je s paní lektorkou a její formou výuky moc spokojená a na každou další hodinu se těší. Pokrok je znát i ve škole, zlepšila se jak v gramatice, tak v konverzaci. Paní lektorka je na hodiny pokaždé perfektně připravená, hodiny vede zajímavou a zábavnou formou, je vstřícná, ochotně látku vysvětluje a opravuje. Možnost výuky online je pro nás velké plus.

Karolina H.

Karolina H.

Neověřená reference

S lektorkou mám hodiny cca 1 měsíc a jsem velmi spokojena. Líbí se mi průběh i styl výuky. Jsem začátečník a vidím na sobě pokroky.

Jiří K.

Jiří K.

Neověřená reference

Paní lektorka doučuje angličtinu obě naše děti. Paní je velmi příjemná a vstřícná k dětem. Děti jsou velmi spokojené se stylem výuky. Ze strany učitelky nebyl problém nám vyjít vstříc v konkrétním čase doučování. Za nás můžeme zatím pouze doporučit.