Martin S.

Martin S.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Martin S.

Přijímá nové studenty

Doučování němčiny, chemie, fyziky a matematiky v Praze a Rokycanech

  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Ahoj, jmenuji se Martin a nabízím doučování v oblasti přírodních věd (chemie, fyzika a matematika) pro studenty ZŠ a SŠ. Jsem odborným asistentem na Vysoké škole chemicko-technologické v Praze a jsem držitelem akademických titulů Ing. a Ph.D. v oborech analytické chemie a chemie a technologie paliv. V oblasti chemie jsem schopný případně nabídnout doučování i pro studenty VŠ, a to chemii obecnou a anorganickou, organickou, fyzikální a analytickou.

Nabízím taky doučování němčiny pro ZŠ a SŠ. Jsem vlastníkem certifikátů Zertifikat Deutsch (B2) a Zentrale Mittelstufenprüfung (C1).

Na tomto portálu jsem nový, ale s doučováním (ZŠ, SŠ i VŠ) mám dlouholeté zkušenosti. Přijímám nabídky na dlouhodobé doučování, případně pomůžu s přípravou na reparát, maturitu nebo přijímací zkoušky na SŠ či VŠ. Nabízím dlouholeté zkušenosti, trpělivý přístup a výuku šitou na míru studenta.

Typy lekcí

Standardní lekce

350 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
David M.

David M.

Neověřená reference

Martin mě připravil na zkoušku z němčiny, je milý, přesto velmi zodpovědný a ochotný, na 100% doporučuji a mrzí mě, že takových učitelů není více. <3

Odpověď doučovatele:

Moc děkuji, Davide, za referenci. A ještě jednou blahopřeji k úspěšně složenému reparátu. Martin