Jitka Š.

Jitka Š.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod

Jitka Š.

Doučování SCIO OSP, angličtina, společenské vědy – online

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend
Cena Od 250 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, víkend

Popis

Jsem studentkou posledního ročníku Právnické fakulty v Praze a nabízím doučování z několika oborů. Všechny hodiny tvořím na míru podle individuálních potřeb, společně se domluvíme na správné strategii. Učím již cca 7 let, mám zkušenost s doučováním dospělých i dětí.

Doučuji pouze online, ve všední dny i o víkendu v čase 6:00-17:00. Vzhledem ke skutečnosti, že jsem nyní dlouhodobě v zahraničí, není doučování v jiné časy možné.

Nabízím úvodní hodinu za 150 Kč, kde se seznámíme a pobavíme o tom, jak výuku o nejlépe nastavit.

Angličtina – v roce 2018 jsem získala FCE certifikát s úrovní B2. Od té doby angličtinu aktivně využívám a zdokonaluji. Vyučuji studenty základní a střední školy nebo dospělé, kteří se chtějí v jazyce zlepšit. Zaměřuji se převážně na konverzace, ale není problém v hodinách probírat i gramatiku, rozšiřovat slovní zásobu, dělat úkoly ze školy atd.

OSP SCIO – zkoušky jsem absolvovala s percentilem 91. Později jsem byla administrátorem (dohledem) na zkouškách a mám tedy povědomí o průběhu zkoušek z obou stran. Při hodinách se zaměřuji na stanovení celkové strategie, pochopení jednotlivých testových úloh a individuálnímu procvičování vybraných testových úloh.

Společenské vědy (právo, ekonomie, základy politologie, sociologie, psychologie, filosofie) na úrovni střední školy, příp. vysoké školy.

Typy lekcí

Standardní lekce

250 Kč / 60 min.

Fotky a certifikáty