Eva D. Ověřená identita

Eva D.

Odpovídá do 21 hod., na 100% zpráv
100% 21 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Eva D.

Přijímá nové studenty

Nabízím online doučování německého jazyka a gramatiky (A1-C1), rozšíření slovní zásoby, konverzace, lekce nespisovného jazyka a konverzace v anglickém jazyce.

  • 5/5 (Ohodnotili 2 studenti)
  • 17 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
Cena Od 300 Kč
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, jsem studentka Německého jazyka, která se momentálně nachází v druhém ročníku. Jazyku se ativně věnuji přes 8 let a přes všechny možné zahraniční brigády a i díky mému erasmus pobytu v Rakousku jsem si osvojila i tu němčinu, kterou se člověk ve škole bohužel nemá šanci naučit.
Nabízím online doučování gramatiky, možnost konverzací, přípravu na maturitu či jakoukoliv jinou zkoušku.
Nabízím i všemožné tipy, které mi pomohly se v němčině dostat na úroveň C1, aniž bych potřebovala utrácet peníze za učebnice či navštěvovat nějaké kurzy.
Toto však neznamená, že jsem úplný odpůrce učebnic, na gramatiku se určitě hodit mohou, ale určitě nejsou jediný zdroj učení se jazyka, především v dnešní digitalizované době💟
Nabízím i konverzace v Anglickém jazyce do úrovně B2 ;).

Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Linda M.

Linda M.

8 odučených lekcí

Musím vřele doporučit! Hledala jsem vstřícné doučko z NJ zaměřené převážně na konverzaci. Momentálně studuji na VŠ a potřebovala jsem někoho, kdo mě rozmluví. Měli jsme zatím asi 3-4 hodiny, ale už vidím posun a z mluvení mám mnohem menší strach. Zároveň mi Evča vyšla vstříc a připravuje mi hodiny na témata, která probíráme ve škole, takže prostě paráda! Určitě se s výběrem Evči nespletete, a obzvlášť pokud hledáte zajímavě pojatou konverzaci.

Hana H.

Hana H.

3 odučené lekce

Evču můžu jen doporučit! Na každou lekci vždy připraví mnoho materiálů a moc mi pomáhá v přípravě na maturitu ;)

Fotky a certifikáty