Jáchym P. Ověřená identita

Jáchym P.

Odpovídá do 7 hod., na 100% zpráv
100% 7 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Jáchym P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Ukážu ti, že angličtina může bejt i pr*el🍑😉

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  350 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 350 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Doučuji reálnou angličtinu, se mnou můžeš zapomenout na nudné drillování a ostatní nezáživné vyučovací metody. Ukážu ti reálnou tvář angličtiny, tu, kterou budeš moci skutečně využít a jako vedlejší efekt, budeš excelovat i ve škole - školní angličtina se pro tebe stane triviální😉

🧒V anglickém jazyce se zdokonaluji již od útlého věku a momentálně studuji anglický jazyk na pedagogické fakultě Jihočeské Univerzity. Ovládám angličtinu na úrovni C1 a mojí prioritou je, aby se studenti bavili, měli zároveň prokazatelné výsledky a na mé hodiny se těšili.

💬Doučuji druhým rokem a mýma rukama prošlo mnoho studentů, které jsem připravil například na maturitu, různé zkoušky Cambridge a nebo jim pomohl posunout svojí úroveň na další level, který si hlavně udrží. Mým cílem je zároveň poskytnou takové informace, díky kterým již nebudete, po skončení naší spolupráce, potřebovat žádného lektora.

Uvedu pár příkladů jak mé lekce probíhají:
Jsi gamer?🎮 K výuce využijeme tvojí oblíbenou hru. Nebo máš rád anime? 🍥Tak se naučíme pomocí mangy. Miluješ čtení? 📖 Výborně, budeme si spolu číst a polemizovat.
🤝Garantuji ti, že spolu najdeme společné téma. Výuku do detailu přizpůsobím tvým zájmům, potřebám a cílům.

První poznávací lekci nabízím zcela zdarma, probereme tvé cíle, motivaci, nedostatky a hlavně zájmy, od kterých se bude odvíjet naše spolupráce.

Budu se těšit, peace out😁✌️

Typy lekcí

Zkušební lekce

V úvodní lekci dopodrobna probereme tvoje cíle, najdeme správnou motivaci a hlavně se pobavíme o tvých zájmech, od kterých se budou témata lekcí odvíjet. :)

Zdarma / 30 min.
Klasická lekce

Vhodné pro cíle typu: - Naučit se anglicky - Rozmluvit se - Celkově se posunout - Příprava na zkoušky (FCE, CAE, Maturita, ...) - Příprava na pohovor - a jakýkoliv jiný anglický cíl, co tě napadne;) Jsem tu pro pokročilé, věčné začátečníky i začátečníky skutečné. To všechno zábavnou cestou, konverzační metodou s minimem učebnicových cvičení:) (podle nejsou naprosto nutné)

350 Kč / 60 min.
Čistě konverzační lekce

Pro lehce pokročilejší studenty, kteří jsou schopni alespoň základní konverzace. V chillu talk na jakákoliv témata, která ti jsou blízko, Lekce bude jenom a pouze o tobě;) Témata k lekcím vybírám tak, aby měla přenesní do tvýho běžnýho života - nové znalosti v čemkoliv co tě zajímá, mohu ti pomoci řešit problémy či tě jenom vyslechnout:) A k tomu všemu se budeš efektivně učit anglicky, to zní good, doesn't it?😁

350 Kč / 60 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Marek Š.

Marek Š.

Neověřená reference

Zdravím, pokud hledáte doučovaní z anglického jazyka tak jste správně. Jáchym mě dokázal úspěšně připravit na maturitní zkoušku během půl roku s tím, že moje úroveň angličtiny obsahovala pouze hlášky z počítačových her. Jáchym pro mě sestavil zábavný plán postavený na mých končících a na zábavných aktivitách, které mě samotného přiměli se o anglický jazyk zajímat. Jáchymovo styl výuky neobsahuje žádný nesmyslný grind, ale naopak zábavný a účinný způsob zdokonalování se. Tímto chci ještě jednou Jáchymovi poděkovat za všechnu trpělivost a utrpení co semnou musel prožít a nezbývá mi nic jiného než vám doučování s Jáchymem doporučit.

Zuzana B.

Zuzana B.

Neověřená reference

Jáchym mě doučuje angličtinu již druhým rokem, a to původně za účelem odmaturovat z angličtiny. Kromě úspěšně složené maturity z angličtiny na výbornou, mi ale také dokázal, že angličtina je zábavná, a že existují způsoby, jak se ji naučit bez zbytečného a nezáživného drillu nebo několikahodinovým sezením nad učebnicemi. Právě díky jeho zábavnému a individuálnímu přístupu se pro mě angličtina stala koníčkem a ne strašákem. Každá naše lekce mě více a více motivuje k tomu, chtít se tento jazyk naučit a dorozumět se v něm. Takže kdo by se rád naučil anglicky zábavnou formou, myslím si, že právě to Vám může Jáchym nabídnout. 👍