Miroslav H.

Miroslav H.

Přijímá nové studenty

Miroslav H.

Přijímá nové studenty

Matematika nejen k přijímacím zkouškám na SŠ (Testy nanečisto od 239Kč & doučování od 330Kč/60 min)

Cena Od 330 Kč
Doučuje předměty:

Popis

Dobrý den,
nabízíme služby v oblasti doučování matematiky a přípravy na přijímací zkoušky na SŠ:
--------------------------------------------------------------------------------------------
(1) Systematické doučování:

- v případě, že se jedná o přípravu na SŠ, snažíme se postupovat po jednotlivých tématech (od teorie k příkladům), která se u přijímaček a obecně na druhém stupni ZŠ objevují. Prioritou našich setkání je, aby žák více proniknul do vnitřní logiky pravidel která bývají na školách často předkládána příliš mechanicky. Vyšší nároky na pochopení jsou v matematice (na rozdíl od některých jiných předmětů) důležité mj. z těchto dvou důvodů:

(A) Pochopené postupy a poznatky se „nezapomínají“ (nebo se zapomínají jen částečně a pomaleji)
(B) Jedině když rozumím každému postupu který používám, jsem schopen tyto postupy kombinovat a vymyslet řešení komplexnějších úloh, které na ZŠ typicky představují slovní úlohy (se kterými žáci obvykle zápasí nejvíce právě protože průměrné pochopení „toho co dělám“ nebývá vysoké)

V případě že je žák ochoten se připravovat i mimo čas strávený na doučování, je možné na konci doučování zadat drobnou práci kterou si zkontrolujeme a společně projdeme na příštím setkání. Doučování z jiné látky je možné a lze jej individuálně dohodnout dle Vašich potřeb ;)

CENA: 350 Kč/ min. 60 minut osobně u Vás (max. do vzdálenosti 30 minut z Petrovic – Praha 10), nebo 330 Kč/ min. 60 minut (online). Osobní setkání realizujeme pouze od délky trvání doučování 1,5 hod (nebo po dohodě).

--------------------------------------------------------------------------------------------

(2) Test „nanečisto“ k přijímacím zkouškám aneb analýza žákových kompetencí (I. Termín 20.11. v „Modré škole“ na Hájích):

- velmi důležité na naší metodě je, že na rozdíl od „běžného“ testování (se kterým se setkáváme na většině škol a u mnohých komerčních poskytovatelů) naše práce nekončí u prosté analýzy, právě naopak. Na základě výsledků z testů „roztřídíme“ chyby dle: témat matematiky ZŠ, typu (úvahová, formální/zápisová, či numerická) a každému studentovi na míru sestavíme jeho studijní plán který sestává z:

našich studijních materiálů které pokrývají látku matematiky ZŠ,
odkazů do literatury či na mediální obsah na internetu,
Testů pro sebereflexi – zda jsem studiem opravdu dohnal co jsem měl.

CENA: od 239 Kč (dle varianty)

Více info k nalezení na našich webových stránkách, či instagramu (které v inzerátu nemůžeme sdílet, zašleme ve zprávě :).

Typy lekcí

Standardní lekce

330 Kč / 60 min.