Marek B. Ověřená identita

Marek B.

Odpovídá do 1 hod., na 60% zpráv
60% 1 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty

Marek B.

Přijímá nové studenty

Lekce angličtiny, matematiky a fyziky

  • 5/5 (Ohodnotilo 8 studentů)
Cena Od 500 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis


✌️Ahoj, jmenuji se Marek a jsem připraven vám otevřít dveře do světa angličtiny, matematiky a fyziky. Chápu, jaké to je, stát před výzvou, které nerozumíte, nebo cítit nedostatek motivace, když se zdá, že se nemůžete posunout z místa.

Mé lekce jsou pro všechny - pro školáky 🧒👧, kteří mají zájem o lepší známky a vybudovat si pozitivní vztah k jazyku. Dospělí si se mnou také přijdou na své! Naučím vás si bez hravě poradit v jakékoliv situaci od objednání piva 🍻 až po řešení jakékoliv záležitosti v zahraničí 🌍. Pohodově si popovídáte s kamarády a časem budete moct hovořit i o složitějších a zajímavých tématech 🗣️.

Rád přivítám jak začátečníky, tak pokročilé. Můj přístup k výuce je zábavný 😄, trpělivý 🕰️ a hlavně lidský 👥. Moji studenti říkají, že si z našich lekcí odnesou daleko více než normálně, protože se na nich necítí nervózní a pod tlakem, jelikož vše probíhá v přátelské atmosféře 👍.

Co nabízím ve svých lekcích?
Flexibilita 🔄:

Ať už potřebujete postupovat podle školní učebnice nebo preferujete svobodnější přístup, jsem připraven se přizpůsobit. Mám zkušenosti s výukou dle standardních osnov, kdy souběžně vytvářím i nadstandardní kreativní materiály, abychom výuku oživily a vše si ještě lépe zopakovali.

Pokud preferujete výuku bez učebnice a toužíte se naučit každodenní angličtinu, kterou opravdu využijete v reálných situacích, velmi uvítáte možnost lekcí s moderními a efektivními materiály, které kombinujeme s aplikací, kde se učíte slovíčka a fráze celý týden, když například jedete v autobuse 🚌 nebo se nudíte na schůzce. Ke každému studentovi přistupuji velmi individuálně a jedeme podle Vašeho vlastního tempa 🚀🐢.

Proč se učit angličtinu se mnou?
Zábava a angažovanost 😊:

Zapomeňte na nudné hodiny plné suchých cvičení. Mé metody jsou interaktivní a zábavné, takže se budete učit bez pocitu, že se "musíte" učit.

Praktické použití jazyka 💬:

Zaměřím se na to, abyste mohli angličtinu používat v reálném životě - nejen ve škole, ale i na dovolené 🏖️, v práci 👔, či při sledování oblíbených filmů a seriálů 📺.

Cestování a svoboda 🛫:
Jako někdo, kdo miluje cestování a objevování nových kultur, rozumím důležitosti angličtiny jako nástroji pro spojování lidí a zkušeností po celém světě.

Budu se na Vás těšit! 🌟

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Reference (8)

+ Přidat referenci
Jitka N.

Jitka N.

2 odučené lekce

Děkuji za profesionalitu a ochotu. Marek doučuje syna angličtinu už přes rok a jsme maximálně spokojení! Je velmi trpělivý a vše vysvětlí víckrát. Syn se na jeho lekce těší a je nadšený. Taky se velmi polepšil ve škole, ale především jde vidět, že ho angličtina opravdu začala bavit a to je pro mě ten největší úspěch. Velmi děkujeme za spolupráci.

Natálie K.

Natálie K.

1 odučená lekce

S Markem se učení angličtiny stává zážitkem, který mění můj pohled na jazyk a jeho použití. Jeho metody jsou inovativní a přímočaré, což mi pomáhá lépe porozumět jak základům, tak složitějším aspektům angličtiny. Na hodinách s ním najdu rovnováhu mezi teorií a praktickým použitím, což ocením jako někdo, kdo hledá okamžitou aplikaci naučeného. Marek mi ukázal, že učení se jazyka může být přirozené a nenásilné, a že správným přístupem může být i zábavné. Jeho schopnost poskytnout individualizovanou pozornost a podporu je přesně to, co jsem potřebovala pro zlepšení mé angličtiny. S Markem jsem získala nejen lepší znalosti angličtiny, ale i větší sebevědomí v jejím používání.

Petra S.

Petra S.

1 odučená lekce

Učení s ním je jako povídat si s kamarádem, který náhodou ví všechno o angličtině. Vždycky jsem se bála angličtiny, ale s Markem je to úplně jinak. Místo toho, aby mě bombardoval pravidly a cvičeními, vede mě skrz jazyk tak, jak se ho opravdu používá – a to mi fakt sedí. Učíme se slovíčka a fráze, ale taky jak je použít, když třeba chci něco v obchodě nebo když cestuju. A co je nejlepší? S Markem je vždycky sranda, takže se hodiny vůbec nevlečou. Konečně se mi daří v angličtině, a to bez pocitu, že to je nějaká dřina. Marek je top – pokud chcete naučit angličtinu a přitom se bavit, on je váš člověk.

Filip B.

Filip B.

1 odučená lekce

Předtím jsem měl s angličtinou docela problémy, ale jeho hodiny jsou úplně jiné. Díky němu se mi hodně zlepšil průměr, což je super, protože angličtina byla můj slabý bod. Plus je vždycky ready pomoct, když něco nechápu a musím mu napsat. Hodně se bavíme o různých kulturách a zvyklostech, což je zajímavé a dělá hodiny zábavnými. Definitivně bych ho doporučil, pokud chceš zlepšit svou angličtinu a přitom se dobře bavit! 😎

Petr O.

Petr O.

1 odučená lekce

Marek je zábavný, trpělivý a přizpůsobivý. Jeho aplikace na slovíčka, kde denně přidává materiály mě moc baví. Jeho metody jsou interaktivní, což z hodin dělá skvělý zážitek. Díky Markovi jsem si zlepšil nejen známky, ale i praktické použití angličtiny v běžném životě. Doporučuji ho každému, kdo chce zlepšit své jazykové dovednosti!