Lucie V.

Lucie V.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Lucie V.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučování angličtiny, připravím na maturitu

Cena Od 450 Kč
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Připravím na maturitu z angličtiny. Doučuji gramatiku, konverzaci, obchodní angličtinu, Travel English, připravuji na pracovní pohovory, zkoušky např. NATO STANAG 6001. Dále nabízím angličtinu po telefonu a hlasovky :)

Doučuji od začátečníků po úroveň B2.

Lekce nabízím individuální, pro dvojice, firemní a pro rodiče na rodičovské (malé děti nejsou překážkou).

Mám vystudovanou VŠ ekonomického směru a praxi v zahraničních společnostech. 2 roky jsem žila a studovala v zahraničí, kde jsem získala certifikát ESOL ENTRY 3 z AJ. Mám státnice z angličtiny, certifikát C1 a didaktiku pro ZŠ a SŠ. Angličtině mě baví a stále prohlubuji své znalosti. Doučuji od roku 2007, mám bohaté zkušenosti a úspěšné studenty. Ráda Vám předvedu, že angličtina nemusí být těžká.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zkušební lekce zdarma

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

450 Kč / 45 min.

Reference (2)

+ Přidat referenci
Kateřina V.

Kateřina V.

Neověřená reference

Díky lekcím jsem se posunula na vyšší jazykovou úroveň a také jsem úspěšně absolvovala maturitu z anglického jazyka. P. Volková umí vše skvěle vysvětlit a ikdyž jsem se obávala on-line výuky, vše mi bylo podrobně vysvětleno a díky trpělivosti p. Volkové jsem vše zvládla. Výuka je skvěle postavena jak formou rozhovoru, tak všelijakých doplňovacích testů. Dále se tak věnuji anglickému jazyku pro mě zlepšení. Mohu jen doporučit.

Jeroným P.

Jeroným P.

Neověřená reference

Po 4 letech doučování jsem v podstatě z úplného začátečníka dokázal udělat maturitu z angličtiny za 2. Doučování my dodalo sebevědomí mluvit anglicky a aktivně se na tento jazyk spoléhat v běžném životě. Hodiny mi nepřišly nijak zásadně náročné a na páteční gramatiku a povídání anglicky jsem se často těšil. Moc děkuji.