Alena S.

Alena S.

Odpovídá do 18 hod., na 100% zpráv
100% 18 hod

Alena S.

Doučování online - angličtina, čeština, matematika, TSP, OSP, právo

  • 5/5 (Ohodnotili 2 studenti)
  • 17 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  389 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 389 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Zdravím,
jmenuji se Alena a doučování se věnuji od roku 2017.
Zkušenosti s učením mám z vedení kurzů a kroužků a online doučování. Nejčasteji doučuji anglický jazyk, český jazyk, matematiku a na příjimací zkoušky na vysoké školy, TSP, OSP.
Mám za sebou studium práv a pedagogiky.
Doučuji online a na čase se vždy dokážeme domluvit.

Typy lekcí

TSP

399 Kč / 60 min.
Angličtina

389 Kč / 60 min.
Právo

399 Kč / 60 min.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Veronika Ž.

Veronika Ž.

2 odučené lekce

Hodiny s paní Alenou, na kterých mě doučovala na TSP přijímačky, byly již od první chvíle profesionální. Paní Alena má úžasný přístup, je ochotná, bezproblémová a naprosto skvělá. Vždycky dokáže vše dokonale a jednoduše vysvětlit. Nikdy jsem s ní během hodin ani v naší e-mailové komunikaci neměla sebemenší problém. Jediné, co mohu, je vřele doporučit paní Alenu všem, kteří se chtějí naučit a pochopit doslova VŠE, co potřebujete vědět na TSP.

Eliška P.

Eliška P.

1 odučená lekce

Paní Alenu mohu jen a jen doporučit. Nikdy jsem se nemusela bát na cokoli zeptat, i přestože to klidně bylo už po třetí, ráda mi to znovu vysvětlila a nepřipadala jsem si hloupě. Díky ní jsem na zkoušky šla s vyšším sebevědomým a byla si jistější ve svých odpovědích. Moc děkuji a moc doporučuji pokud chcete být na zkoušku TSP dostatečně připraveni.

Anna M.

Anna M.

Neověřená reference

Jestli hledáte někoho skvělého na doučování, tak jste tu správně. S paní Alenou jsem absolvovala několik hodin doučování na TSP. Už od začátku byli její hodiny velice profesionální a poučné. Vše čemu jsem nerozuměla a jinde mi nedokázali vysvětlit mi Alena vysvětlila rychle a pro mě pochopitelně. S lekcemi jsem nadmíru spokojená, a proto musím jen doporučit.

Barbora Š.

Barbora Š.

Neověřená reference

Doučování na TSP přijímačky s paní Alenou bylo nápomocné. Byla jsem velice spokojená s jejím přístupem a ochotou. Mohu vřele doporučit!