Denisa V.

Denisa V.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Denisa V.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučování AJ, ČJ a kresby i malby

  • Doučuje také online
  • Od  160 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer
Cena Od 160 Kč
Preferované časy: po obědě, večer

Popis

Zdravím! Jmenuji se Denisa, je mi 19 let a tento rok maturuji z grafického designu. Mám zkušenosti s hlídáním dětí, takže komunikace s nimi není problémem. Zároveň velmi dobře ovládám ČJ, AJ (ze které mám Cambridge certifikát úrovně C1) a dokážu i pomoct s přípravou na talentové zkoušky na výtvarné školy.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zkušební lekce pro ty, kteří stále váhají, jestli si vybrat zrovna mě :) Můžeme cvičně zkusit nějaké cvičení odpovídající vaší úrovni, pobavit se o tom, na co se potřebujete zaměřit, či si jen zkusit krátký rozhovor v AJ: Ve všem se vám velmi ráda přizpůsobím. To stejné platí s kresbou, ve které vám dám základní feedback k vaší kresbě a navrhnu, na co bychom se mohli společně zaměřit při další spolupráci.

Zdarma / 15 min.
Lekce AJ - úroveň A0 (začátečník) až B1-B2 (středně pokročilý)

Lekce jak pro věčné začátečníky, tak pro studenty SŠ. Projdu s vámi preferované učivo, zaměříme se na nedostatky, vyplníme spolu cvičení vhodná pro vaši úroveň a ročník... Nemám problém ani s pomáháním při domácích úkolech a učení se na konkrétní lekce.

180 Kč / 60 min.
Kresba či malba pro začátečníky i pokročilé

45 minutový blok kresby či malby pod vedením studentky grafického designu. Na mých talentových zkouškách jsem se umístila jako první jak při přihlášce na grafický design, tak na užitou malbu a budu velmi ráda, pokud budu moct předat mé vědomosti dál. Ráda s vámi projdu vaše práce, sestavíme portfolio a poradím, na co se zaměřit a jak svou tvorbu posunout na vyšší úroveň.

160 Kč / 45 min.

Fotky a certifikáty