Tomas N. Ověřená identita

Tomas N.

Odpovídá do 48 hod., na 70% zpráv
70% 48 hod+
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Tomas N.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Rodilý mluvčí Angličtiny

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
Cena Od 119 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Krátce po narození v Hradci Králové jsem se s rodiči přestěhoval do Velké Británie. Absolvoval jsem Britské školství, včetně GCSE's a A-Levels; a v roce 2022 jsem v Británii (na Gibraltaru) odmaturoval.

Po 18 letech v zahraničí jsem se rozhodl vrátit zpět do ČR studovat Všeobecně Lékařství na Karlově Univerzitě v Hradci Králové.

Zkušenosti s doučováním zatím moc nemám. Jen jsem občas pomáhal kamarádům v Česku s angličtinou a měl s nimi konverzace v angličtině. Věřím že nejlepší způsob jak si procvičit a zlepšit angličtinu je konverzace s rodilým mluvčím, a proto jsem se taky rozhodl přihlásit na tyto stránky a nabídnout doučování.

Styl mého doučování by jsme určily po prvním setkání (buď online nebo v blízkosti Hradce Králové), ale spíš bych opravdu preferoval konverzace v angličtině.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 15 min.
Standardní lekce

200 Kč / 55 min.
20min lekce

119 Kč / 20 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Denisa S.

Denisa S.

7 odučených lekcí

Tomáš má hodiny s mým synech, který si Tomáše moc chválí. Každou hodinu skvěle potrénují (a zlepší) synovu mluvenou angličtinu, přiučí se nová slovíčka a fráze z různých životních situací. Tomáš je velice milý a ochotný. Rozhodně jeho hodiny moc doporučuji.