Julie B. Ověřená identita

Julie B.

Odpovídá do 11 hod., na 100% zpráv
100% 11 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Julie B.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Online doučování angličtiny od rodilé mluvčí

  • 5/5 (Ohodnotilo 6 studentů)
  • 179 odučených lekcí
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty

Popis

Ahoj, jsem Julie a budu vaší průvodkyní na cestě k ovládnutí angličtiny. Vyrůstala jsem v Irsku a momentálně pracuji jako tlumočnice v Dublinu. Moje touha po sdílení znalostí a vášeň pro jazyky mě přivedla k doučování. Doučuji již několik let a během této doby jsem měla příležitost pracovat s různými studenty na různých úrovních. Mluvím plynně anglicky, česky a slovensky.

Všechny mé lekce probíhají pouze v angličtině a to online (přes Google Meet). Momentálně se soustředím na výuku studentů (středních a vysokých škol) a dospělých na úrovních A2-B2 (mírně až středně pokročilý) a mohu vám pomoci s:

- Přípravou na maturitu
- Cambridge Exams: B1 Preliminary (PET) a B2 First (FCE)
- Obecnou konverzací
- Korekcí psaných prací
- Procvičování gramatiky a výslovnosti
- Business angličtinou

Mým cílem je nejenom pomoci vám ovládat angličtinu, ale také se zaměřit na konverzační dovednosti, abyste mohli svůj jazyk skvěle používat v každodenním životě. Jsem přesvědčena, že učení by mělo být zábavné a interaktivní, a proto ráda zdůrazňuji praktické aspekty jazyka.

Pokud máte zájem, neváhejte mi napsat.

Těším se na naše konverzace a společné objevování světa angličtiny. Doufám, že se brzy uvidíme!

Hey, I'm Julie, your go-to guide for mastering English! I'm a native English, Czech and Slovak speaker who grew up in Ireland. I've also lived in France, where I picked up some French. I understand the ins and outs of learning languages, and I'm excited to share my knowledge with you. Let's make your English learning journey enjoyable and enriching!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Free trial lesson! Během zkušební lekce se zaměříme na: - Konverzační dovednosti. - Posouzení aktuální úrovně angličtiny. - Diskuse o cílech a očekáváních. - Možnost vyjádření preferencí v doučování angličtiny.

Zdarma / 15 min.
Standardní lekce

Během lekce se většinou budeme zaměřovat na konkrétní téma. Tato lekce může zahrnovat: Konverzaci - Strukturovanou aktivitu - Gramatická cvičení - Přidělení úkolů nebo psaných prací - Korekci písemných prací před lekcí - Zaslání poznámek po lekci

350 Kč / 45 min.
Standardní lekce - Student

Zvýhodněná standardní lekce pro studenty středních a vysokých škol

290 Kč / 45 min.
Conversation Lesson

This lesson is suitable for intermediate and advanced speakers (B1+) as it takes place entirely through English. During each lesson you will be encouraged to express your thoughts, ideas, and opinions on different topics.

250 Kč / 30 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Dita R.

Dita R.

27 odučených lekcí

Ráda bych touto cestou vyjádřila své velké díky a uznání Julie. Mlěla jsem s ní už více jak 15 lekcí a vždy je to hrozně příjemné popovídání, ze kterého si odnáším plno nových zajímavých slovíček a tipů. Julie je trpělivá a vždy připravena pomoci. Veliká výhoda je určitě i to, že mluví jako rodilý mluvčí jak anglicky, tak česky. S radostí Julie doporučuji!

Jana Š.

Jana Š.

16 odučených lekcí

Julii mohu vřele doporučit. Je velmi milá, trpělivá a vstřícná. Navíc jsou lekce velmi zábavné. 😊

Marek K.

Marek K.

7 odučených lekcí

Skvělá doucovatelka, co mě úspěšně připravila na FCE zkoušku

Odpověď doučovatele:

Thank you, Marek :)

Fotky a certifikáty