Kateřina S.

Kateřina S.

Odpovídá do 3 hod., na 100% zpráv
100% 3 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kateřina S.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Lekce angličtiny, němčiny a finštiny - pohodové a na míru :)

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 3 odučené lekce
  • Doučuje také online
  • Od  230 Kč
Cena Od 230 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis

AKTUÁLNĚ
Aktuálně nemohu odpovídat na Vaše zprávy. Pokud mě chcete kontaktovat, noví studenti, rezervujte si prosím zkušební lekci zdarma v mém rozvrhu a domluvíme se osobně přes zoom ve Vámi zvolený termín.

Stávající žáci, pište prosím na e-mail nebo whatsapp, můj kontakt máte. Nemohu ho tu otevřeně sdílet.

Těším se na vás a děkuji! :)



Dobrý den, ahoj!

Jmenuji se Katka a chtěla bych vám nabídnout doučování v klidné a přátelské atmosféře. Společně si projdeme vaše otázky a cíle, podle kterých budu připravovat aktivity. Mé lekce jsou pro všechny, ať už potřebujete pomoci s úkolem do školy, připravit se na maturitu, dorozumět se v práci či na dovolené v zahraničí, chcete jen tak konverzovat či hledáte nového koníčka a s jazykem se teprve seznámit.

Pokud vás zajímá finština, velice ráda vám pomohu nahlédnout dále, než zvládne třeba takové duolingo. Finština je můj velký koníček a velmi ráda předám tu radost z objevování krás tohoto jazyka dále.

Studuji finštinu na Karlově univerzitě v Praze, teď mě čekají bakalářské státnice. Zároveň studuji v magisterském stupni interkulturní germanistiku na Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem a na německé Univerzitě v Bayreuthu.

Angličtina je jazyk, kterým se obklopuji doma. Žila jsem dlouho v cizině, zejména pak ve Finsku a Německu, kde jsem se v angličtině zdokonalila. Mám certifikát na C1. Z češtiny, angličtiny i němčiny jsem i maturovala s výborným prospěchem ve všech částech.

V doučování jsem poměrně nováček, vedla jsem dříve různé kroužky nebo jsem zaskakovala za své kolegy doučovatele. Chtěla bych se v tom zdokonalit a pokračovat i do budoucna. Baví mě učit se nové metody, jak lépe vyučovat a udělat lekce interaktivní a zajímavé. Nevadí mi ani práce s učebnicí, ani volnější přístup. Na podobě našich hodin se domluvíme individuálně.

Těším se vás a naše společné lekce. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat! :)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Seznámení s finštinou: Tervetuloa!

Zdarma / 15 min.
Standardní lekce

300 Kč / 55 min.
Intenzivní lekce

450 Kč / 90 min.
Krátká lekce

230 Kč / 45 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Hana H.

Hana H.

1 odučená lekce

Doporučuji, profesionální a spolehlivý přístup.