Miriam L.

Miriam L.

Přijímá nové studenty

Miriam L.

Přijímá nové studenty

Nauč sa po fínsky A0-B2 (2024)

  • Doučuje také online
  • Od  500 Kč
Cena Od 500 Kč
Doučuje předměty:

Popis

- 150+ odučených hodín
- oficiálny YKI test na úrovni B2

Ahojte, volám sa Miriam, mám 25 rokov a po absolvovaní magisterského stupňa anorganickej chémie na UPJŠ som sa presťahovala do Fínska, kde momentálne žijem so svojim fínskym manželom vyše roka.

Štúdiu fínčiny sa venujem 8 rokov a rada by som tento ťažký jazyk rozšírila aj do končín Slovenska. Pokiaľ máš rád/rada matematiku a logiku, tak je štúdium fínčiny ako stvorené pre teba. Fínčina je plná pravidiel a slová sa skladajú dokopy ako lego kúsky. Okrem toho je bohužiaľ aj plná výnimiek a dostať sa na plynulú úroveň vyžaduje čas a tréning.

Vo fínsku som absolvovala množstvo intenzívnych kurzov fínčiny s perfektnými fínskymi učiteľmi, a získané vedomosti by som rada odovzdala ďalej. V máji 2023 som sa zúčastnila oficiálneho jazykového testu YKI (úroveň B1-B2), z ktorého všetkých častí (rozprávanie, počúvanie, čítanie, písanie) som získala maximálnu možnú úroveň 4, odpovedajúca B2. Momentálne sa pripravujem na najvyšší C1-C2 certifikát.

Výučbu fínčiny ponúkam od úrovne A0, teda aj pre ľudí, ktorí sa s týmto jazykom nikdy nestretli. Za dlhé roky štúdia som nazbierala množstvo kvalitných materiálov, ktoré ti pri výučbe poskytnem. Ako bonus môžem ponúknuť aj autentický pohľad na život v tejto severskej krajine alebo poradiť s otázkami ohľadom sťahovania, štúdia alebo kultúry.

Doučujem online cez doucma alebo Google Meets, pričom platba prebieha cez túto stránku (neskôr podľa dohody). Všetky materiály a domáce úlohy zdieľam pomocou zdieľaného priečinku na Google Disku.

Cena za 60 minút 20 eur.

Časovo som flexibilná a prispôsobím sa tvojím potrebám.

Typy lekcí

Standardní lekce

500 Kč / 55 min.

Fotky a certifikáty