Martina F.

Martina F.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Martina F.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučování AJ,ČJ a NJ pro ZŠ i SŠ

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Cena Od 300 Kč
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Jsem učitelka s dlouholetou praxí na ZŠ (10 let) i SŠ (5 let). Vystudovala jsem magisterský obor FF MU v Brně obor ČJ a NJ, PdF MU v Brně obor AJ pro SŠ a PdF v Olomouci obor AJ pro ZŠ. Nebojím se doučovat žáky a studenty s výukovými problémy nebo připravovat ke zkouškám ty, kteří mají pocit, že budou neúspěšní u maturity nebo u přijímacích zkoušek. Cizince učím češtinu s případným dovysvětlením v angličtině.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

300 Kč / 55 min.

Reference (3)

+ Přidat referenci
Ana M.

Ana M.

Neověřená reference

Jsem velmi spokojena s pani Martinou. Pocházím z ciziny a s konverzací v čestině nemám problém, ale potřebovala jsem pomoc s gramatikou a lekce na míru, a lektorka mi pomohla se zorientovat a naplánovat jak budeme pokračovat, přizpůsobyla se, cvičime jenom to na co je potřeba se zaměřit. Taky mi posíla materialy na procvičování mimo lekce a tak toho vic v hodine zvladneme. Na moje otázky otpovída srozumitelně a hned. Zdá se mi, že jsem se dost toho naučila za tu krátkou dobu co spolupracujeme, a jestli máte podobný problem, doporučuju.

Alena K.

Alena K.

Neověřená reference

Paní Martinu F. 100% doporučuji všem studentům a rodičům. Má mnohaleté učitelské zkušenosti, je trpělivá, empatická, cokoliv opakovaně ráda a dobře vysvětlí, má připravené materiály na výuku. Díky jejímu doučování českého jazyka se syn 15 let dostal bez problémů na střední školu, kam ho perfektně připravila. Děkuji!!!

Alena K.

Alena K.

Neověřená reference

Martina zachranila memu synovi studijni budoucnost! Pomohla mu s CJ na prijimacky na stredni tak, ze dokazal nemozne a vzali ho! Jednoznacne Martinu doporucuji! Dekuji!