Sára Z.

Sára Z.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod
Přijímá nové studenty

Sára Z.

Přijímá nové studenty

Brno Efektivní Osobní Doučování s individuálními metodami

  • 5/5 (Ohodnotil 1 student)
  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
Cena Od 300 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den, milí rodiče a zájemci o doučování,

Důležitý aspekt doučování, narozdíl od učení se ve škole, je, aby doučovatel pochopil svého studenta a jeho učební styl (který mu pomohu najít).
Má zásada je být kreativní, naslouchat učenému a pomoci rozkrýt jeho potenciál.

Jsem absolventka střední pedagogické školy a nyní dělám pedagologii na MUNI v Brně. Zajímám se o učební metody a způsoby, jak individualizovat doučování tak, aby bylo efektivní a přiblížené doučovanému.
________________________________________________________
Hello, dear parents and interested tutors,

I prepare citizens for their Exam in the czech language for permanent residence in A2 level. I help with speech and check your pronounciation as a czech native speaker. I train for the exam with you.

I'm a graduate of the secondary school of education and now I'm studying pedagogy at the university in Brno. I am interested in teaching methods and ways to individualize tutoring so that it is effective and close to the tutee.

An important aspect of tutoring, as opposed to learning in school, is that the tutor understands their student and their learning style (which I will help them find).
My policy is to be creative, to listen to the learner and to help uncover their potential.


Typy lekcí

Standardní lekce

300 Kč / 50 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Robert M.

Robert M.

Neověřená reference

Sára je velice příjemná a milá učitelka. K hodině přistupuje zodpovědně, vytváří vlastní materiály, používá interaktivní styl výuky, danou látku vysvětlí srozumitelně a trpělivě odpovídá na otázky. Jako učitelku angličtiny mohu jen doporučit.