Tatiana M.

Tatiana M.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Tatiana M.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Kvalitní doučování ruštiny

  • Doučuje také online
  • Od  400 Kč
Cena Od 400 Kč

Popis

Chcete se efektivně a za krátkou dobu naučit ruštinu (popř. se připravit na maturitu nebo přijímací zkoušky na VŠ)?
Jsem zkušená učitelka ruštiny jako cizího jazyka s vysokoškolským magisterským diplomem.
Učím již více než 8 let, a to jak v jazykových školách, tak samostatně, offline i online, ve skupinách i individuálně.
Sleduji trendy ve výuce a neustále se učím nové techniky, aby výuka byla nejen zajímavá a zábavná, ale také produktivní.
Mé lekce jsou poutavé a užitečné. Studijní plán je vždy sestaven podle potřeb studenta.
Ráda Vám pomůžu a budu se Vám věnovat nejenom při hodinách, ale kdykoliv kdy budete mít otázky nebo nejasnosti.
Těším se na spolupráci!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Ráda se s vámi setkám na zkušební lekci, kde poznám vaši současnou úroveň a na co byste se měli na své cestě zaměřit. Můžete se seznámit s mými výukovými metodami a společně se domluvíme na náplni našich nadcházejících lekcí.

Zdarma / 60 min.
Kurz obecné ruštiny (ruština pro začátečníky/ středně pokročilé/ pokročilé)

Lekce zcela na míru, podle vašich potřeb a cílů. 📚 Gramatika, konjugace, slovní zásoba 🗨👂 Mluvení, Poslech, Konverzace 🖋 📖 Čtení, psaní

450 Kč / 60 min.
Ruština pro podnikání

pokud potřebujete ruštinu pro práci - doporučuji vám tento obchodní kurz (rozdělený do několika úrovní)! Rozdíl tohoto kurzu od obecného nebo komunikativního kurzu, který doporučuji, je především v materiálech, které se používají - slovní zásoba a procvičování je konkrétnější, i při výuce gramatiky můžeme zůstat v obchodní sféře, také budeme sledovat videa a hodně poslouchat, protože skvělé porozumění je velkou součástí úspěšné obchodní (nejen) komunikace!

600 Kč / 60 min.
Konverzace v ruštině

Pokud již máte pokročilou úroveň ruštiny a hledáte pouze procvičení svých mluvních dovedností, nabízím konverzační kurzy. Budeme hovořit o společnosti, životním prostředí, hudbě, společenských tématech ,... nebo tématech dle vašeho výběru na základě článků z tisku nebo videí , budu si dělat poznámky a opravovat vaše chyby během konverzace nebo na konci konverzace. Mohu vám pomoci s otázkami týkajícími se gramatiky, výslovnosti a slovíček, s nimiž můžete mít během konverzace problémy. Najdu nejúčinnější způsoby, jak vás připravit na spontánní komunikaci. Budeme hrát situační hry, řešit problémové úkoly a cvičení s informačními mezerami.

400 Kč / 60 min.
Kurz přípravy na zkoušku TRKI

Pokud se potřebujete nebo chcete připravit na TORFL/TRKI nebo jinou zkoušku, získáte všechny potřebné informace a dovednosti a také si hodně procvičíme plnění typických úkolů. S přípravou studentů na zkoušky mám bohaté zkušenosti.

600 Kč / 60 min.