Adriana Š.

Adriana Š.

Adriana Š.

Doučování matematiky a účetnictví v Brně nebo Online efektivně

  • Doučuje také online
  • Od  240 Kč
Cena Od 240 Kč

Popis

Doučuji už přes jeden rok. Momentálně mám pod sebou 3 žákyně základní školy, ( jednu ze 7. třídy a dvě z 9.třídy). Preferuji spíše doučování online.


Jsem studentka vysoké školy v Brně, mám bakaláře v oboru Účetnictví a daně a momentálně jsem na navazujícím oboru strategický rozvoj podniku.

Typy lekcí

Standardní lekce - Matematika - příprava na příjimačky na SŠ

Lekce probíhají online, preferuji přes Teamsy. Nabízím dvě formy lekcí: 1. Studentovy pošlu předem příklady, které budeme probírat i s domácím úkolem. 2. Sám student pošle předem příklady, kterým nerozumí a které chce abych mu vysvětlila.

240 Kč / 60 min.
Standardní lekce - Matematika ZŠ

Lekce probíhají online. Preferuji přes Teamsy. Nabízím dva typy lekcí: 1. Pošlu předem příklady, které vysvětlím proč a jak to tak je. Dále bych studentovi poslala i příklady za domácí úkol. 2. Student má sám příklady, kterým nerozumí a chce je vysvětlit. Předem pošle příklady, které pak společně vypočítáme. Já osobně bych poté studentovi připravila podobné příklady za domácí úkol na procvičování.

240 Kč / 60 min.
Účetnictví

Pouze on-line. Preferuji přes Teams. Nabízím dvě varianty. 1. Varianta: předem se domluvíme na tématu, poslala bych příklady předem a společně bychom pak pošli. 2. Varianta : student sám pošle příklady předem, kterým nerozumím. Společně pak projdeme a dovysvětlila.

240 Kč / 60 min.