Solomiya S. Ověřená identita

Solomiya S.

Odpovídá do 8 hod., na 100% zpráv
100% 8 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma
Popis Typy lekcí Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Ahoj! Hallo! Hey there!

Jmenuji se Solomiya a jazyky jsou mou vášní. Jsem studentkou čtvrtého ročníku Jazykového Gymnázia Pavla Tigrida v Ostravě, a jsem rodilou mluvčí ukrajinštiny a ruštiny. Mám certifikáty na úrovni C2 v němčině (učím se německy již 13 let) a angličtině (učím se anglicky již 10 let). Česky se učím posledních 5 let, od té doby, co jsem začala žít a studovat v České republice. Momentálně se ve svém volném čase učím také španělsky, jelikož si myslím, že cizích jazyků není nikdy dost ;)

Mám zkušenosti s doučováním, ačkoliv pouze soukromě; poslední 3 roky jsem pracovala s klienty osobně a pouze na doporučení od známých. Nyní bych se však ráda zaměřila i na online doučování pro nové lidi po celém světě! Mám bohaté zkušenosti i v roli studenta - od základní školy jsem měla doučování v cizích jazycích (včetně přes doucuji.eu) a dobře rozumím fungování tohoto systému.

Jsem dvouletá držitelka titulu jedné z nejúspěšnějších studentů Moravskoslezského kraje a s počtem bodů 100/100 jsem se stala vítězkou celostátního kola německé konverzační soutěže. Účastním se různých projektů a iniciativ v zahraničí a již rok jsem spoluzakladatelkou a vedoucí ukrajinského skautského střediska v Ostravě. Dále se účastním programu Duke of Edinburgh Award, věnuji se dobrovolnictví jako ambasadorka s tím souvisejícího mezinárodního programu Stand By Me a měla jsem dokonce příležitost setkat se s jeho královskou výsostí osobně. Po dokončení gymnázia mám v plánu studovat psychologii v Německu.

Jak vidíte, jsem celkově velmi aktivní a pokud hledáte veselou a přínosnou formu doučování, jsem přesvědčená, že si budeme skvěle rozumět. Těším se právě na Vás!

Typy lekcí

Zkušební lekce

Pojďme se pobavit a uvidíme, zda z toho něco bude:)

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

300 Kč / 60 min.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Solomiya S.

Hledám doučování z Něměckého jazyka

Dobrý den, hledám doučování z německého jazyka. Jsem úplný začátečník a německý jazyk potřebuji k mé práci. Preferuji spíše online výuku z důvodu že mám doma miminko. Ale občasné osobní vyučování také nevadí. Hledám spíše dlouhodobou spolupráci. Děkuji za nabídky. (Karlovy Vary, Ostrov, Potůčky)