Helena K.

Helena K.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Helena K.

Přijímá nové studenty

Doučování češtiny, angličtiny a tvůrčího psaní

  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
Cena Od 250 Kč

Popis

Nabízím online i in-person hodiny zaměřené na český a anglický jazyk.
Styl výuky ráda přizpůsobím tak, aby byl pro Vás co nejpohodlnější a nejpřínosnější!
Jsem studentkou VŠ. Ve svém volném čase se věnuji kreativnímu psaní a cizím jazykům. Mám zkušenosti s doučováním češtiny i angličtiny.

Typy lekcí

Online hodina ČJ nebo AJ

Doučování českého nebo anglického jazyka přes Google Meet či jinou platformu. V případě zájmu mohu posílat "úkoly" pro samostudium/opakování látky. Všechny materiály mohou být sdíleny přes Google disk, Google Classroom či jinou platformu. Cena a délka hodin mohou být upraveny po dohodě. Platby prosím bankovním převodem nebo PayPalem.

250 Kč / 90 min.
Czech for foreigners

In-person or online classes of Czech taught in English. All materials and optional "homework" will be shared through Google classroom (or another platform to your liking) without a fee. Lenght and price of classes can be changed by an agreement. I accept payments in cash, through bank transfer or PayPal.

300 Kč / 90 min.
In-person hodina ČJ nebo AJ

Osobní setkání pro doučování českého nebo anglického jazyka na Vámi zvoleném místě (kavárna, knihovna...). V případě zájmu mohu posílat "úkoly" pro samostudium/opakování látky. Všechny materiály mohou být sdíleny přes Google disk, Google Classroom či jinou platformu. Cena a délka hodin mohou být upraveny po dohodě. Platby prosím hotově.

300 Kč / 90 min.
Příprava na maturitu (ČJ/AJ/psychologie) + MATERIÁLY

Čeká tě maturita a chceš si zopakovat nebo lépe pochopit látku z češtiny, angličtiny nebo psychologie? Ráda ti s přípravou pomůžu, potřebné okruhy dovysvětlím a popíšu, co tě zhruba během zkoušky bude čekat. Všechno v klidu a pro tebe co nejpřínosněji! Hodiny mohou probíhat online, v některé z pražských kaváren anebo v budovách FF :) Rovněž za nízké ceny nabízím materiály: ČJ (rozbory knih, poznámky k didaktickému textu) AJ (gramatika, vypracované otázky) PSYCHOLOGIE (vypracované otázky) Cena materiálů bude upřesněna po domluvě (záleží, kolik a čeho si vybereš). Platby prosím hotově, PayPalem nebo bankovním převodem.

300 Kč / 90 min.
Tvůrčí psaní

Motivace a tipy k tvůrčímu psaní, feedback k napsaným textům či nápadům, korektura slohových prací i delších autorských textů (gramatika, překlepy, souvislost myšlenek...) Tvůrčímu psaní (epika i lyrika) se snažím věnovat část svého volného času a ráda se podělím o některé postřehy. Hodiny mohou být online, osobně nebo kombinovaně. Jejich délka a cena mohou být upraveny po dohodě. Platby prosím hotově, PayPalem nebo bankovním převodem.

300 Kč / 90 min.