Tomáš P. Ověřená identita

Tomáš P.

Odpovídá do 15 hod., na 100% zpráv
100% 15 hod
Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Tomáš P.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Potřebuješ pomoci na základce nebo s přijímačkami na střední? Pojďme to zvládnout společně!

  • 1 odučená lekce
  • Doučuje také online
  • Od  250 Kč
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Cena Od 250 Kč
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Zdravím,
jsem momentálně studentem Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v oboru Učitelství pro 1. stupeň ZŠ. Dokážu Vám pomoci při problémech nebo přípravě s učivem na Základních školách nebo při přijímacích zkouškách na Střední školy.

Ve svém volném čase se věnuji informatice a kybernetice, proto pomohu s učivem i v tomto oboru. Také rád hraji na klavír a všeobecně se vzdělávám.

S doučováním sice teprve začínám, ale rád dám do něj maximum, aby byly spokojené obě strany. Díky oboru, na kterém studuji, je pro mě doučování součástí praxe, která mě baví a rád lidem učivo vysvětluji.

S žáky jednám s respektem a snažím se, aby opravdu danou látku pochopili a dovedli ji používat dále.

Na termínech doučování se lze domlouvat i individuálně, mimo stanovený rozvrh.

Typy lekcí

Zkušební lekce

Během první lekce se navzájem seznámíme, zjistíme v jaké jsme situaci a na jejím základě začneme stavět dále, ustanovíme si společné cíle a probereme další kroky k jejich splnění.

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

250 Kč / 55 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Gabriela H.

Gabriela H.

1 odučená lekce

Tomáš doučoval mého syna - 4. třída ZŠ, český jazyk. Měla jsem trochu obavu, aby se syn rozmluvil a spolupracoval při doučování, ale obavy byly zbytečné, Tomáš ho zaujal, jeho doučování online bylo hravé, plné různých úkolů a pochval. Cílem bylo připravit se na čtvrtletní práci v červnu, kterou syn zvládl na jedničku, až byla překvapená sama paní učitelka. Doučování probíhalo 2x týdně, vždy bylo beze zbytku vyplněno. Tomáš je trpělivý a jeho přístup byl skvělý. Jsem moc ráda, že jsem na něj zde narazila a určitě využijeme příští rok znovu, protože já na to doučování trpělivost nemám a hlavně, Tomáše můj syn vnímal, poslouchal a makal. S maminkouje to jinak :)