Klára N.

Klára N.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Klára N.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Španělština hravě (i pro úplné začátečníky) + příprava na maturitní zkoušku na bilingvním gymnáziu

Cena Od 300 Kč
Doučuje předměty:

Popis

Hola!

Jsem studentkou třetího ročníku na Jihočeské univerzitě v ČB, obor španělština a angličtina se zaměřením na vzdělávání. Před nástupem na vysokou školu jsem úspěšně ukončila studium na bilingvním španělském gymnázium. Také jsem složila zkoušky DELE B2 a DELE C1, tudíž mám bohaté zkušenosti s přípravou na tyto zkoušky.

S výukou španělštiny mám již tříletou zkušenost, za tuto dobu jsem vyzkoušela spoustu různých strategií a stylů, až jsem našla ten svůj. Hodiny se mnou mohu být intenzivnější, ale díky tomu se již brzy rozmluvíš a nebudeš se bát komunikovat ani s rodilým mluvčím. Hodiny jsou pestré i po vizuální stránce, rozvíjíme společně kreativitu a často se ponoříme i do samotné kultury Španělska.

Ráda Ti pomůžu se španělštinou na úrovních A1, A2, B1 či B2. Zkušenosti mám i s úplnými začátečníky, takže se neboj ozvat! Hodiny budou vždy vedeny podle potřeb studenta/studentky. :)

Něco navíc: připravuješ se na maturitu na bilingvním gymnáziu a nevíš si rady se španělskou literaturou či lingvistikou? Neváhej se ozvat, i s tím ti mohu pomoci. :)

Typy lekcí

Zkušební lekce

Zdarma / 15 min.
Standardní lekce

300 Kč / 55 min.