Veronika S.

Veronika S.

Odpovídá do 8 hod., na 100% zpráv
100% 8 hod
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Veronika S.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Soukromá paní učitelka na domácí školu

  • Doučuje také online
  • Od  300 Kč
Cena Od 300 Kč

Popis

Ahoj! Jsem Veronika, a jsem tu, abych ti pomohla dosáhnout svých vzdělávacích cílů s radostí a účinností. S osmi lety zkušeností z českého gymnázia a aktuálním studiem v Kalifornii, mám hluboké porozumění učebním metodám a potřebám studentů. Gymnázium jsem zakončila maturitou z německého jazyka, anglického jazyka, českého jazyka a společenských věd.

Má práce jako aupair v USA mě přivedla k doučování, kde jsem vyučovala svou malou holčičku doma. Společně jsme prošly první, druhou a třetí třídou, zdokonalující se v češtině, matematice, angličtině a přírodopisu. S více než dvouletou zkušeností vyučování mám pevný základ ve vytváření prostředí, které podporuje studentovo učení.

Můj přístup k výuce je plně zaměřen na potřeby studenta. Snažím se porozumět jejich individuálním potřebám a vytvořit prostředí, ve kterém se mohou učit efektivně a s radostí. Moje hodinová sazba je přizpůsobená, aby byla dostupná a zohledňovala stádium mého vývoje a hodnocení mého profilu.

Pokud hledáš doučování, které není jen o skvělých výsledcích, ale také o zábavě a podpoře, jsem tu pro tebe! Kontaktuj mě a společně najdeme cestu k tvému úspěchu

Typy lekcí

Zkušební lekce

Tato lekce je vhodná pro první zákazníky, kteří si nejsou jistí výběrem. Lekci přizpůsobím vám na vaše požadavky.

Zdarma / 20 min.
Standardní lekce

300 Kč / 60 min.