Lukáš K. Ověřená identita

Lukáš K.

Ověřená identita
Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Lukáš K.

Přijímá nové studenty
Zkušební lekce zdarma

Doučování matematiky, fyziky či zeměpisu ZŠ - Kladno, Praha, on-line

Cena Od 199 Kč
Popis Typy lekcí Reference

Popis

Dobrý den,
jsem budoucí student VŠ dopravní fakulty v Pardubicích, nabízím doučování matematiky, fyziky či zeměpisu ZŠ, zkušenosti s doučováním mám během COVIDu v prvním ročníku gymnázia, kdy jsme mohli dobrovolně on-line doučovat děti zdravotnických pracovníků, dále mám již několik hodin odučených v rámci tohoto portálu, jak z fyziky, tak matematiky. Mohu doučovat osobně i on-line, a to buď u mě doma v Pleteném Újezdu, nebo můžu dojet k Vám domů do Prahy/Kladna. Když to bude možné, moc rád pomohu s matematikou, případně i fyzikou či zeměpisem ZŠ. Budu se těšit na případnou spolupráci 🙂

Typy lekcí

Zkušební lekce

On-line

Zdarma / 30 min.
Standardní lekce

229 Kč / 60 min.
On-line lekce

199 Kč / 60 min.
Standardní lekce +

299 Kč / 120 min.

Reference (1)

+ Přidat referenci
Lidiya S.

Lidiya S.

Neověřená reference

Na domluvenou zkušební hodinu se Lukáš s námi nespojil. Po dobu jedné hodiny jsme se pokoušeli spojit telefonicky, ale telefon vždy hlásil hlasovou schránku. Nevolal zpět, neodepsal na SMS ani se neomluvil. Po pokusu se s ním spojit a zaslání zprávy na stránkách doučuji.eu nám Lukáš napsal, že hodinu ruší. Zpětná vazba od Lukáše: "Již jsem zaměstnán na plný úvazek a doučování neposkytuji. Hezký den. Na shledanou." Zkušební hodinu obě strany potvrdily v pondělí, hodina měla proběhnout v pátek v 11:00. Je mi velmi líto, ale Lukáš tímto způsobem jednání nevzbuzuje důvěru, což je škoda, protože jsme na něj vyčlenili čas, kterého Lukaš si vůbec nevážil.

Odpověď doučovatele:

Pokud někdo není schopen ani si zkontrolovat, co chce doučovat (vyžaduje po mně konverzaci z Aj) a působí nevěrohodně, není nijak zvlášť bezpečné se on-line s takovým člověkem spojovat. O mých službách si každý může udělat obrázek až ve chvíli, kdy se zachová jako normální člověk a požádá o to, co poskytuji a využije toho. S mými službami bylo již více lidí spokojeno, konkrétně dostali z testu známku za 2, což považuji za slušný výsledek. Avšak nabízím služby jen těm, kteří působí důvěryhodně a ne jako podvodníci. Budu se těšit na případné využití služeb od lidí, kteří ví, co chtějí.