Natálie B.

Natálie B.

Odpovídá v průměru do 48 hodin.
48 hod+

Natálie B.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference Zodpovězené otázky

Popis

Jmenuji se Naty, je mi 21 let, studuji AJ (spolu s pedagogikou) na Univerzitě Karlově a mám mnohé zkušenosti z doučování/učení anglického jazyka, ať už jako lektorka skupiny, nebo jednotlivců. Mám zkušenosti s malými dětmi, náctiletými i dospělými - mé nejmladší studentce byly 3 roky. :)

Nabízím individuální přístup v doučování AJ - ať už nižší či vyšší úrovně. Z tohoto předmětu jsem maturovala bez jediné chyby - s plným počtem bodů a vyznamenáním. Poradím si i s překladem slohových prací a jiných úkolů. Nejlépe mi jde doučování na maturitní zkoušku.

Disponuji CAE certifikátem (AJ, úroveň C1) a potvrzením o pedagogické praxi. Mé zkušenosti s doučováním jsou rozmanité a bohaté. Kromě soukromých lekcí jsem učila jsem pro jazykovou agenturu Prime Class jako soukromá lektorka, pro Rytmik Dětem jako učitelka AJ ve školce (děti 3-6 let) a pro jazykovou agenturu Spěváček jako lektorka skupiny dětí (děti 6-9 let).

Pro kontaktování se nebojte použít mé číslo, pokud se chcete ujistit, že se k vaší žádosti dostanu hned.

K doučování nabízím příjemné prostory klidného bytu v Nuslích, tři minuty chůze od tramvajové/autobusové zastávky - pokud byste bydleli v dosahu Nuslí, Pankráce, Podolí, centra a jiných blízkých lokalit, možná bychom se mohli domluvit i na doučování u vás.

Co se ceny týče, vždy je možné se nějak domluvit, aby to vyhovovalo oběma stranám. :)

Těším se, až mě zkontaktujete!

Reference (4)

+ Přidat referenci
Katka D.

Katka D.

Neověřená reference

Naty je velice příjemná a hlavně trpělivá doučující. Dcera je dislektik a má poruchu soustředění. Velice špatně chápala gramatiku, kterou ve škole, dle mého názoru, nedostatečně vysvětlují a procvičují. Již po 2 hodinách s Naty se dcera ve škole viditelně zlepšila. Velké pozitivum pro mě, jako pro rodiče, je to, že doučování probíhá doma, a že termíny jsou přizpůsobeny dle našich potřeb. Proto bych chtěla Naty touto cestou moc poděkovat.

Jolana B.

Jolana B.

Neověřená reference

Naty je super holka, milá, přátelská a ochotná se na všem domluvit, včetně ceny. Angličtině skvěle rozumí a používá "běžně" mluvenou angličtinu, ne tu "školní", což velmi oceňuji. Také dokáže dobře porovnat češtinu s angličtinou, aby člověk pochopil její odlišný systém. Nemá problém ani s doučováním přes internet.

Věra S.

Věra S.

Neověřená reference

Doucovani s Naty probihalo naprosto skvele. Syn je ADHD a slecna doucovatelka si dokazala poradit i s timto problemem. Dokonce se zlepsil i ve skole. Jen skoda, ze se prestehovala do Prahy. Natalii mohu vsem doporucit.

Nikol V.

Nikol V.

Neověřená reference

Velice šikovná doučovatelka, rozhodně doporučuji. Jediná mě dokázala připravit na didaktické testy z anglického jazyka, které mi absolutně nešly a nechápala jsem je ani od své učitelky na střední. Díky Natálii, která mě na ně perfektně připravila, jsem úspěšně složila maturitní zkoušku z aj, čili jestli máte z aj stejný problém jako já a chcete uspět u maturitní zkoušky, tak Natálie je jasná volba. Je flexibilní, uvolněná a opravdu angličtinu bez problémů ovládá, jak mluvu tak teorii, hlavně jí nedělá problém skoro kdykoliv si na Vás po domluvě udělat čas. Další plus beru, že je jedna z mála doučujících, co má přijatelné ceny, absolutně nic předraženého.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Natálie B.

Jaký je rozdíl mezi slovy „Tip“ a „Typ“ v češtině? Potřebuji jasné vysvětlení, jak správně používat tyto termíny.

Vysvětlete mi prosím rozdíl mezi slovy „Tip“ a „Typ“. Potřebuji návod na jejich správné využití v různých situacích.