Jana L.

Jana L.

Odpovídá do 1 hod., na 100% zpráv
100% 1 hod
Přijímá nové studenty

Jana L.

Přijímá nové studenty

SnowflakENGLISH - Výuka s potenciálem

Cena Od 400 Kč/hod
Preferované časy: dopoledne, po obědě
Doučuje předměty:
Popis Typy lekcí Reference Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

magisterský titul v oboru Učitelství anglického a českého jazyka; státní zkoušky z anglického jazyka (základní, všeobecná); certifikáty CAE, CPE, CertTESOL; praxe ve výuce dětí i dospělých v zájmových útvarech, jazykových, základních i středních školách; kurzy angličtiny pro učitele


Pro zkušební běh nově připravovaného projektu intenzivní výuky anglického jazyka hledám 3 zájemce, kteří mají chuť se do toho doopravdy “obout”.

4 týdny - 4x psaní / audio / gramatika / 90 min. online lekce 1-1 (vše se zpětnou vazbou)

Typy lekcí

Standartní lekce

400 Kč / 55 min.

Reference (7)

+ Přidat referenci
Leona M.

Leona M.

Neověřená reference

Leona M. Skvělá lektorka angličtiny, vřele doporučuji!!! Vzdělávala jsem se pod vedením paní Lukešové 2 roky a mohu konstatovat a potvrdit, že všechny hodiny byly precizně připraveny, byly různorodé a navíc zábavné, vždy se konverzovalo na aktuální témata. Jazykové znalosti paní lektorky jsou nejen obdivuhodné ale především má pedagogické schopnosti je předat a vlídným přístupem přimět každého studenta ke spolupráci. Brzy se dostavují výsledky, posun jazykového levelu a očekávaná spokojenost se studijním úspěchem. Ani covidové období nepřerušilo výuku angličtiny, paní lektorka je pohotová, ochotná a vstřícná za všech okolností.

Eliška P.

Eliška P.

Neověřená reference

K paní Lukešové jsem chodila 3 roky. Je velmi milá, ochotná a byla skvěle připravena na naše hodiny. Vše mi vždy srozumitelně vysvětlila. Oceňuji hlavně její trpělivost, protože ne vždy to se mnou bylo jednoduché. Perfektně mě připravila k maturitní zkoušce z angličtiny, ze které jsem odmaturovala za 1.

Dana P.

Dana P.

Neověřená reference

Paní Lukešová je skvělá učitelka angličtiny. Vždy perfektně připravená, milá a sympatická. Velice oceňujeme její trpělivost a odvahu vyučovat i starší ročníky. Moc děkujeme. Dana P. a Marie U.

Aneta B.

Aneta B.

Neověřená reference

Už skoro rok chodím na angličtinu ke slečně Kudrlové a jsem velmi spokojená. Na jednotlivé individuální lekce je velmi pečlivě připravená a celá lekce probíhá v anglickém jazyce. Děkuji a doporučuji dále!

Michaela F.

Michaela F.

Neověřená reference

Lepší učitelku angličtiny nenajdete. Velmi trpělivá, ochotná a vždy připravená na hodinu.

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (3)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Jana L.

I have been/ i was

Dobry den. Jaky je rozdil ve smyslu : i have been in the library / i was in the library? Dekuji.

Jana L.

The man says "I am happy" to us. Prosím o kontrolu slovosledu

The man says "I am happy" to us. = Ten Muž nám říká: „Jsem šťastný“. jde mi o použití vazby SAY ... TO, vím že se tam víc hodí TELL. Díky

Jana L.

Jak napsat / říct: Mohl bych přijít o něco dříve ?

Could I come a little early? Could I come a little sooner? a díky ... PeV