Monika P.

Monika P.

Odpovídá do 48 hod., na 70% zpráv
70% 48 hod+

Monika P.

  • Preferované časy: večer, víkend
Preferované časy: večer, víkend
Popis Reference

Popis

Absolventka Masarykovy univerzity, milovnice cestování, cizích kultur a jazyků.
Momentálně žijící v Praze a stále rozvíjející své znalosti angličtiny.
Absolvovala jsem roční studium na univerzitě v Šanghaji a devítiměsíční studijně-pracovní pobyt v Sydney. Mám zkušenost s přípravou na FCE Cambridge certifikát i s pokročilým IELTS testováním.

Anglický jazyk mě baví sdílet, pomáhat a učit lidi, kteří si k němu hledají cestu. Mám zkušenosti s doučováním mladších dětí školního věku, dospělých (do střední úrovně pokročilosti) i cizinců, kteří s jazykem doposud neměli větší zkušenost (angličtina pro čínské děti školního věku).

Snažím se najít nejlepší strategii a kombinaci materiálů pro daného studenta, tak aby byl pro něj jazyk zábavný, zajímavý a nebylo mu nepříjemné komunikovat. Hodinu přizpůsobím individuálním potřebám a dávám si záležet na výběru zahraničních materiálů, které studentovi látku zprostředkují uceleně a logicky.


Reference (1)

+ Přidat referenci
Filip P.

Filip P.

Neověřená reference

Moniku mohu doporučit každému, kdo má chuť učit se angličtinu zábavnou formou. Na hodinu byla vždy připravena a dokázala vše výborně vysvětlit. Za dva měsíce doučování se moje angličtina výrazně zlepšila. Před začátkem doučování jsem nedokázal říct skoro jedinou větu v angličtině, nyní už to není pro mě problém.