Irena M.

Irena M.

Odpovídá do 5 hod., na 88% zpráv
88% 5 hod

Irena M.

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Reference

Popis

Ráda naučím malé i ty větší. Vysvětlím matematiku i fyziku, vyřešíme problémové příklady, procvičíme potřebné...Mám dlouholeté zkušenosti jako učitel na střední i základní škole a stejně tak několik let soukromě vyučuji. Připravím k maturitě z matematiky, také poradím, spočítáme společně náročnější příklady ve vysokoškolské matematice.


Pokud hledáte učitele pro dítě na sopránovou zobcovou flétnu, jste na správném místě. Mám své žáčky flétnisty již několik let a ráda začínám učit nové. Cílem je radost z umění dvojhlasů, ať už lidových písní, nebo těch složitějších, od známých skladatelů.

Reference (4)

+ Přidat referenci
Tereza J.

Tereza J.

Neověřená reference

Po nástupu na VŠ jsem měla probém s vysokoškolskou matematikou. Po přečtení recenzí jsem si myslela, že tedy nebude problém, poněvadž tu byla kladná recenze na učivo VŠ. Mýlila jsem se. Naposlala jsem vzorové příkaldy z čeho se bude zkouška zkládat. Ano, chápu, že člověk není všeznalec, ale když už doučuji matematiku pro základní + střední školu a navíc byla paní tvrdila, že nebude problém vysvětlit i učivo VŠ, neměl by být problém vysvětlit limity, které se počítají na SŠ, či průběh funkce. Odcházela jsem naštvaná. Lituji toho, že jsem hodinu a půl placeného, naprosoto zbytečně, protože mi kromě rovnice s logaritmem nebylo nic objasněno, nestrávila s jinou lektorkou.

Jaroslava P.

Jaroslava P.

Neověřená reference

Paní učitelka Mikešová učila naši dceru na zobcovou flétnu. Byli jsme s paní učitelkou moc spokojeni. Na dceru byla velice hodná,dcera ji měla moc ráda a na její hodiny se vždy těšila. Nyní uvažujeme, že by si vzala do stejné péče našeho syna.

Karolína S.

Karolína S.

Neověřená reference

Nastoupila jsem na vysokou školu a hodně jsem bojovala s matematikou. Paní Mikešová mi velice pomohla. Jednalo se o matematiku středních a vysokých škol. S čímkoliv jsem přišla, bylo mi velmi dobře vysvětleno. Vše jsme patřičně probrali a propočítali a v případě dalších nejasnostích jsme byly stále v kontaktu. Při domlouvání návštěv mi vyšla hodně vstříc. Nyní mám oba zápočty i zkoušku uspěšně za sebou a jsem neskonale vděčná za pomoc.

Michaela S.

Michaela S.

Neověřená reference

Paní učitelka Mikešová učí moje dvě dcery na zobcovou flétnu již šestým rokem, a to myslím hovoří za vše. Je spolehlivá, otevřená, holčičky ji mají moc rády. Je to profesionálka, má ucelený pedagogický systém, ale zároveň je otevřená dětským přáním. Je flexibilní, vždy se vstřícným postojem. Myslím, že je paní Mikešová nejen výborná učitelka, ale i výborný člověk :-)