Valentina H.

Valentina H.

Odpovídá v průměru do 19 hodin.
19 hod

Valentina H.

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Preferované časy: po obědě, večer, víkend
Doučuje předměty:
Popis Reference Fotky & certifikáty

Popis

Jsem studentkou oboru Biomedicínské inženýrství na VUT. Z angličtiny mám Cambridge certificate na úrovni C2: Proficiency. Nabízím přípravu na maturitu, certifikáty TOEFL, FCE, CAE, výuku gramatiky a konverzace. Pokud máte specifické požadavky na učivo, ráda se přizpůsobím. Těším se :)

Reference (2)

+ Přidat referenci
Andrea H.

Andrea H.

Neověřená reference

S doučováním jsem byla vždy nadmíru spokojená. Valča mi vždy se vším ráda poradila a nikdy nebyl problém s domluvou. Je velmi chytrá a šikovná. Procvičovaly od základů gramatiku i slovíčka. Na hodinu docházela s mně na míru připravenou látkou, které jsme se věnovaly.

Stanislav P.

Stanislav P.

Neověřená reference

Na doučování byla radost docházet. S Valentinou byla vždy příjemná atmosféra, bezproblémová domluva a flexibilita. Vybrala mi vhodný typ učebnice pro moji úroveň a pak už jsme trénovali gramatiku, slovíčka, věty apod. Myslím, že záleží hlavně na Vás, co požadujete a Valentina se Vám bude snažit maximálně vyhovět, je spolehlivá a měla se mnou vždy trpělivost :-). Pokud váháte, tak neváhejte a vyzkoušejte! Určitě doporučuji a ještě jednou děkuji ;-)

Fotky a certifikáty