Augustine G.

Augustine G.

Odpovídá do 21 hod., na 40% zpráv
40% 21 hod

Augustine G.

Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer, víkend
Popis Zodpovězené otázky

Popis

Potřebujete se naučit anglicky, španělsky, německý nebo vylepšit a posunout na další úroveň? Potřebujete pomoc s přípravou na maturitní nebo jinou zkoušku? Sháníte lektora pro sebe, své dítě nebo pro své zaměstnance?

Jmenuji se Augustine a pocházím z Floridy. Aktuálně žiji v Praze. Kromě angličtiny mluvím plynně italsky a španělsky. Jsem zkušený lektor, vyučuji déle než 12 let. Specializuji se na výuku dětí, tak i dospělých. Mezi mé pozitivní stránky patří zejména schopnost dobře a efektivně rozvrhnout práci, preciznost a také otevřenost k druhým a přátelskost.

Vytvořím Vám hodiny na míru a zbavím Vás strachu komunikovat. Zábavnými způsoby budeme cvičit mluvení, poradíme si s poslechem a gramatiku budeme pilovat díky různým aktivitám, dokud si nebudete jistí.

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Augustine G.

Profesor angličtiny

Dobrý den/ahoj,sice to sem nepatři ale už jsem fakt zoufala,ve škole nejsou profesoři na angličtinu! Škola už nevi co ma delat,tak jsem si řekla,že zkusim něco vymyslet jelikož se to tyka i moji skupiny(15 lidi) ktera musi byt spojena s dalšima 15 lidma z nasi třidy. Neda se to vydržet v tolika…