Kamila J.

Kamila J.

Odpovídá do 48 hod., na 10% zpráv
10% 48 hod+

Kamila J.

Už tě nebaví pětky v žákovský? Tak se pojď zkusit bavit se mnou! :)

Popis Zodpovězené otázky

Popis

Základní školou jsem prošla s dvojkami na vysvědčení, aniž bych se musela učit. Co jsem pochytila v hodinách mi na průměr stačilo a víc jsem nežádala. Tudíž látku ze ZŠ ovládám, troufám si říct, ze všech předmětů :)

Na střední škole už to bohužel tak slavné nebylo. Odpoledne a večery jsem začala trávila po brigádách, díky kterým jsem pak většinu času ve škole prospala a musela se vše učit sama. I přes to jsem ale nakonec zvládla 3. ročník OA (zaměření na CR) projít jen s trojkami a k tomu udělat rozdílové zkoušky z osmi předmětů.

Nyní sem v maturitním ročníku (formou kombinovaného studia) což je myslím pro většinu lidí, ta finálová rovinka, kam se chtějí dostat:)

Takže pokud si myslíš, že pro tebe je maturita Fata Morgána, vypočítat pravděpodobnost nebo jedno číslo ze dvou písmen je podle tebe nesmysl, od psaní příběhů jsou přece spisovatelé a s tím, kdo komu co má dáti nebo dal, nechceš raději nic mít, napiš mi a já tě ráda přesvědčím o opaku. Spousta věcí totiž vůbec není tak složitá, jak se na první pohled může zdát. Ať už si tedy nevíš rady s čímkoli, neváhej a piš, kde můžu, pomůžu :)

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Kamila J.

Slovní úloha

Ahoj, mohli byste mi, prosím, pomoct s úlohou?