Helena T.

Helena T.

Odpovídá do 4 hod., na 100% zpráv
100% 4 hod

Helena T.

Výuka anglického a španělského jazyka

  • Doučuje také online
  • Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Preferované časy: dopoledne, po obědě, večer
Popis Fotky & certifikáty Zodpovězené otázky

Popis

Milí studenti, jmenuji se Helena a ráda Vám pomohu s angličtinou nebo španělštinou. Výuce obou jazyků se věnuji již deset let, během kterých jsem učila jak v jazykových školách, tak na ZŠ. V průběhu středoškolského studia jsem žila rok v USA a následně jsem získala cambridgeský certifikát CAE. Na Karlově univerzitě jsem získala bakalářský titul z jednooborové španělštiny (Hispanistika) a v magisterském studiu jsem pokračovala ve středisku latinskoamerických studií. Úspěšně jsem také na Karlově univerzitě absolvovala studium "pedagogického minima". Během vysokoškolských studií jsem pobývala rok ve Španělsku a půl roku jsem studovala na univerzitě v Mexiku. V současné době se podílím na přípravě státních jazykových zkoušek.

Výuku Vám přizpůsobím na míru - v hodinách budeme opakovat školní učivo, připravovat se k jazykové zkoušce, vysvětlovat si gramatiku, rozšiřovat slovní zásobu nebo jen konverzovat o sto šest, abyste se bez problémů domluvili na Vašich cestách. Doučuji jak děti, tak dospělé, a to od začátečníků po středně pokročilé.

Výuka probíhá u mne doma na Praze 6 přímo u stanice metra Dejvická. Vždy se snažím, aby byly hodiny co nejvíce pestré a student si odnášel nejenom nové vědomosti, ale i dobrý pocit z toho, že opět udělal kus práce. Na hodiny samozřejmě připravuji extra pracovní listy, pracuji s audiovizuálním materiálem nebo využívám konverzační hry. Učení mě baví a snažím se, aby hodiny bavily i mé studenty.


Budu se těšit na společné setkání!

Fotky a certifikáty

Zodpovězené otázky (1)

Tento doučovatel odpověděl na následující studijní otázky

Helena T.

Učení na škole bez pedagogické VŠ

Ahoj! Zajímalo by mne, jestli je mezi vámi někdo, kdo učí angličtinu na střední škole bez pajdáku. Já mám všemožné kvalifikace (CAE, CPE), vysokou z Anglie, zkušenosti (učím na jazykovce) a přesto mě na střední nevezmou - prý musím mít pajdák. Na pajdáku mi tvrdí, že musím začít studovat od 1.…